Un polițist-artist din cadrul IPJ Timiș s-a pensionat. Ce ”lucrări” speciale i-au putut admira colegii la final de carieră FOTO

- Advertisement -

Vineri, 28 noiembrie 2014, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, într-un cadru festiv prilejuit de avansarea în gradul profesional următor, cu ocazia Zilei Naţionale a României, a mai multor ofiţeri şi agenţi de poliţe, au fost expuse mai multe lucrări pictate şi portrete realizate de un poliţist, care au putut fi admirate şi apreciate de colegii săi.

Lucrările sunt operele agentului şef principal de poliţie Csenger Marius Aurel, în vârstă de 49 de ani. Acesta s-a născut la Margina, în judeţul Timiş, şi a îmbrăcat uniforma de poliţist pentru prima dată în anul 1988. Începând cu anul 1993 s-a alăturat poliţiştilor din cadrul I.P.J. Timiş, iar la data de 30 noiembrie, peste doar câteva zile, poliţistul îşi încetează raporturile de serviciu, prin pensionare, după 26 de ani de activitate. ”În tot acest timp, poliţistul şi-a purtat cu demnitate uniforma, fiind un bun profesionist dedicat meseriei de poliţist, iar în paralel s-a remarcat şi prin preocupările artistice” anunță instituția în subordinea căreia agentul șef principal încă își mai desfășoară activitatea.

Anul acesta, pe data de 26 noiembrie, la sediul Centrului Cultural al MAI, în cadrul celei de-a 18-a ediţii a Salonului de carte juridică, poliţistă şi civică al Ministerului, Marius Csenger s-a clasat pe locul I, iar după festivitatea de premiere a fost lansată cartea ”Pierderi Colaterale”.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Un comisar-sef BCCO Timis a furat o bratara din aeroport, la Bucuresti

Gest halucinant al unui poliţist din cadrul Brigăzii pentru...

Politist spagar, din IPJ Timis, ridicat de DGA dupa un flagrant. Cum incerca sa ajute un infractor

Flarant al Direcţiei Generale Anticorupţie la sediul Inspectoratului Judeţean...

Unul din politistii batausi din IPJ Timis, fiu de primar PSD din Mehedinţi. De ce e acuzat de ANI

Noi informaţii ies la iveală în cazul poliţiştilor bătăuşi...

Polițistul timișorean implicat într-o rețea de falsificatori de acte, reținut

Mai multe persoane au fost reținute în urma descinderile...

Grupare de falsificatori de documente, destructurată. Polițist din Timișoara implicat în rețea

Percheziții, joi, în mai multe locații din Timiș. Polițiștii...
spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img