Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Protest cu multe MAȘINI, CLAXOANE și trafic BLOCAT la Timișoara! Șoferii se unesc împotriva ”hoților din asigurări și politică”

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Marți, 2 decembrie 2014, la Timișoara, va avea loc primul ”CarMob”, sau altfel spus un Flash Mob cu mașini. Această formă de protest se vrea a lua amploare națională. ”Șoferi din România, uniți-vă!” este îndemnul organizatorilor evenimentului.

În Timișoara, șoferii sunt așteptați într-unul dintre cee mai aglomerate sensuri giratorii. În Piața Mărăști, oprește-te și claxonează!” spune evenimentul, care a fost creat pe Facebook.

”Să se audă până la București când ne cerem drepturile! Să facem claxoanele noastre să răsune în toată țara timp de 30 de secunde, începând de la ora 11:00:00 până la 11:00:30, ca să:
1. Marcăm o zi a noastră, a șoferilor!
2. Protestăm față de abuzurile hoților din asigurări și din politică!
3. Spunem tinerilor șoferi că prețul pe care îl vor plăti de la 1 ianuarie 2015 pentru o poliță RCA este un ABUZ!” se arată în textul evenimentului cu care organizatorii vor să mobilizeze șoferii timișoreni.

Aceștia au în plan să se prezinte la intrarea în sensul giratoriu la ora 11:00 fix și să se învârtă în cerc timp de 30 de secunde, în timp ce claxonează.

Principalul motiv al protestului, conform organizatorilor, este creșterea fără un motiv bine stabilit a costurilor unei polițe de asigurare obligatorie (RCA) cu un procent nejustificat de mare, în special în rândul tinerilor posesori de permis de conducere, asigurarea unei mașini, pe un an de zile, în cazul unui șofer care obține permisul la 18 ani ajungând la mai mult decât dublu. Ca exemplu concret, în cazul aceleiași mașini, un șofer care a împlinit 30 de ani scoate din buzunar circa 400 de lei pentru o asigurare RCA valabilă timp de 12 luni, în timp ce un șofer începător, care abia a împlinit 18 ani, este nevoit să plătească, pentru același tip de poliță, 900 de lei.

Cei interesați pot găsi mai multe detalii pe evenimentul de pe Facebook, AICI.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore