Percheziții, joi, în mai multe locații din Timiș. Polițiștii au destructurat o grupare ce se ocupa cu falsificarea de documente de identitate. Implicat în acest caz este și un polițist de la Secția 2 Timișoara.

Polițiștii timișeni din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie şi din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timiş împreună cu procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Timişoara au descins joi în opt locații din Timiș. Scopul acțiunii a fost destructurarea unui grup infracţional organizat, specializat în activităţi de falsificare de monede şi punerea în circulaţie de valori falsificate, precum şi cu privire la săvârşirea infracţiunii de fals material în înscrisuri oficiale. Din grupare făcea parte și un polițist timișorean.

„În cauză există suspiciunea rezonabilă că în cursul anului 2015, în judeţul Timiş s-a constituit un grup infracţional organizat, specializat în activităţi de falsificare de monede şi punerea în circulaţie a acestora, din cadrul grupului făcând parte cetăţenii români S.L.C şi I.D., agent de poliţie în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş – Secţia 2 Poliţie, precum şi mai mulţi cetăţeni sârbi. De asemenea, există suspiciunea rezonabilă că în perioada 2015 – 2016, la solicitarea agentului de poliţie I.D., numitul B.S.P. a falsificat mai multe documente de identitate care au fost predate investigatorului sub acoperire din cadrul D.G.A. autorizat, respectiv 2 cărţi de identitate, 2 paşapoarte şi un permis de conducere”, au transmis reprezentanții DIICOT.

Cinci persoane sunt cercetate în acest caz, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, falsificarea de monede, punerea în circulaţie de valori falsificate, fals material în înscrisuri oficiale şi complicitate la fals material în înscrisuri oficiale. 15 persoane sunt audiate joi la sediul DIICOT Timișoara.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

1 COMENTARIU

  1. DOMNUL ZIARIST OCUPATIVA PUTIN SI DE SEFI POLITIEI PETECEL COMBINATORUL SEF DIN PIETELE DIN TIMISOARA PE LINIE DE TUTUN

Comments are closed.