Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Grupare de falsificatori de documente, destructurată. Polițist din Timișoara implicat în rețea

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Percheziții, joi, în mai multe locații din Timiș. Polițiștii au destructurat o grupare ce se ocupa cu falsificarea de documente de identitate. Implicat în acest caz este și un polițist de la Secția 2 Timișoara.

Polițiștii timișeni din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie şi din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timiş împreună cu procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Timişoara au descins joi în opt locații din Timiș. Scopul acțiunii a fost destructurarea unui grup infracţional organizat, specializat în activităţi de falsificare de monede şi punerea în circulaţie de valori falsificate, precum şi cu privire la săvârşirea infracţiunii de fals material în înscrisuri oficiale. Din grupare făcea parte și un polițist timișorean.

„În cauză există suspiciunea rezonabilă că în cursul anului 2015, în judeţul Timiş s-a constituit un grup infracţional organizat, specializat în activităţi de falsificare de monede şi punerea în circulaţie a acestora, din cadrul grupului făcând parte cetăţenii români S.L.C şi I.D., agent de poliţie în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş – Secţia 2 Poliţie, precum şi mai mulţi cetăţeni sârbi. De asemenea, există suspiciunea rezonabilă că în perioada 2015 – 2016, la solicitarea agentului de poliţie I.D., numitul B.S.P. a falsificat mai multe documente de identitate care au fost predate investigatorului sub acoperire din cadrul D.G.A. autorizat, respectiv 2 cărţi de identitate, 2 paşapoarte şi un permis de conducere”, au transmis reprezentanții DIICOT.

Cinci persoane sunt cercetate în acest caz, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, falsificarea de monede, punerea în circulaţie de valori falsificate, fals material în înscrisuri oficiale şi complicitate la fals material în înscrisuri oficiale. 15 persoane sunt audiate joi la sediul DIICOT Timișoara.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare