RATT

Șantierul de la Pasajul Jiul afectează traficul din oraș, iar șoferii se plâng că se circulă greu și se formează cozi de mașini. RATT a anunțat că lucrările determină și modificarea traseelor autobuzelor.

Pasajul Jiul va fi închis începând cu 1 august, timp de aproximativ două săptămâni, spun autoritățile locale. RATT a anunțat că se va modifica traseul liniei de autobuz E1 începând cu data de 30.07.2016 după cum urmează:
Sensul Piaţa Consiliul Europei – Gara de Nord: calea Circumvalaţiunii – strada Gheorghe Lazăr – strada Gheorghe Dima – strada Paris – bulevardul Republicii – strada Gării – Gara de Nord.
Sensul Gara de Nord – Piaţa Consiliul Europei: Gara de Nord – strada Gării – bulevardul Republicii – strada Sfântul Ioan – strada Gheorghe Lazăr – calea Circumvalaţiunii.

De asemenea, staţia de la Billa se va muta pe strada Gheorghe Lazăr, în staţia în care opresc şi autobuzele de pe linia 13.
Pe traseul modificat s-au înfiinţat două staţii: sensul spre Gara de Nord – staţia Piaţa 700; sensul spre Consiliul Europei – staţia Piaţa Regina Maria.

Foto: arhiva

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.