AcasăStiriȘantierul de la Pasajul Jiul afectează și circulația autobuzelor

Șantierul de la Pasajul Jiul afectează și circulația autobuzelor

Șantierul de la Pasajul Jiul afectează traficul din oraș, iar șoferii se plâng că se circulă greu și se formează cozi de mașini. RATT a anunțat că lucrările determină și modificarea traseelor autobuzelor.

Pasajul Jiul va fi închis începând cu 1 august, timp de aproximativ două săptămâni, spun autoritățile locale. RATT a anunțat că se va modifica traseul liniei de autobuz E1 începând cu data de 30.07.2016 după cum urmează:
Sensul Piaţa Consiliul Europei – Gara de Nord: calea Circumvalaţiunii – strada Gheorghe Lazăr – strada Gheorghe Dima – strada Paris – bulevardul Republicii – strada Gării – Gara de Nord.
Sensul Gara de Nord – Piaţa Consiliul Europei: Gara de Nord – strada Gării – bulevardul Republicii – strada Sfântul Ioan – strada Gheorghe Lazăr – calea Circumvalaţiunii.

De asemenea, staţia de la Billa se va muta pe strada Gheorghe Lazăr, în staţia în care opresc şi autobuzele de pe linia 13.
Pe traseul modificat s-au înfiinţat două staţii: sensul spre Gara de Nord – staţia Piaţa 700; sensul spre Consiliul Europei – staţia Piaţa Regina Maria.

Foto: arhiva

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.
Other Amount:
Introdu adresa de e-mail:

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente