Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentUn poliţist cu bun simţ ... a primit mită, dar pentru că...

Un poliţist cu bun simţ … a primit mită, dar pentru că nu a rezolvat problema a înapoiat totul, suma a fost nesemnificativă?!

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

 Omul legii, de la Postul de Poliţie din Becicherecu Mic este acuzat de trafic de influență, după ce a primit 1.000 de euro pentru a scoate de sub urmărire penală o persoană. 

Poliţistul cercetat în prezent a primit în vara acestui an nici mai mult nici mai puţin decât suma de 1.000 de euro pentru a scoate de sub urmărire penală pe S.Ș prins conducând maşina cu un permis de conducere expirat.

Pentru că nu a putut duce la bun sfârşit ceea ce promise a decis să înapoieze suma de bani, dar marea surpriză a fost oferită de ofițerii DGA care au urmărit toată acţiunea. Polițistul a fost dus la Parchet, ulterior fiind reținut 24 de ore și urmează să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă, pentru trafic de influență.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare