Un poliţist cu bun simţ … a primit mită, dar pentru că nu a rezolvat problema a înapoiat totul, suma a fost nesemnificativă?!

0
976

 Omul legii, de la Postul de Poliţie din Becicherecu Mic este acuzat de trafic de influență, după ce a primit 1.000 de euro pentru a scoate de sub urmărire penală o persoană. 

Poliţistul cercetat în prezent a primit în vara acestui an nici mai mult nici mai puţin decât suma de 1.000 de euro pentru a scoate de sub urmărire penală pe S.Ș prins conducând maşina cu un permis de conducere expirat.

Pentru că nu a putut duce la bun sfârşit ceea ce promise a decis să înapoieze suma de bani, dar marea surpriză a fost oferită de ofițerii DGA care au urmărit toată acţiunea. Polițistul a fost dus la Parchet, ulterior fiind reținut 24 de ore și urmează să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă, pentru trafic de influență.

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.