Timişoara speră la titlul de Capitală Culturală Europeană în 2021, dar cu ce proiecte venim în întâmpinarea acestei dorinţe?

0
1027

Seara de joi a fost una realmente importantă pentru Timişoara şi a locuitorii oraşului de pe Bega.Alături de membrii importaţi ai unor oraşe şi comune din Uniunea Europeană, Primarul Nicolae Robu, diplomaţi şi membrii ai Consiliului Local au semnat Carta de Susţinere a Oraşului la titlul de Capitală Europeană. 

 Primarul speră  că odată cu noile sale proiecte care vizează  reabilitarea diferitelor imobile istorice şi a canalului Bega aplicând jocuri de lumini pe apă,va obţine acest titlu.

Dar până în anul 2017 când Timişoara va afla dacă a fost sau nu desemnată drept Capitală Culturală Europeană, mai este timp, deci putem încă să sperăm sau să ne întrebăm dacă merităm un asemenea titlu, dacă suntem pregătiţi…!?

 

 

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.