Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialIrakieni depistați de polițiștii timișeni la frontieră

Irakieni depistați de polițiștii timișeni la frontieră

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Polițiștii de frontieră au depistat 15 irakieni care intenționau să intre ilegal în România din Serbia, pe jos, pe la frontiera verde.

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare au primit un pont și au inițiat o acțiune tactică pecifică pentru reţinerea unui grup de persoane, care se deplasa pe jos, pe câmp, dinspre frontieră spre interiorul ţării, pe direcţia localităţii de frontieră Valcani. Grupul, format din 15 persoane, care nu vorbeau limba română şi nu îşi justificau prezenţa în zona de frontieră, a fost condus la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră, în vederea continuării cercetărilor. Oamenii legii au aflat că irakienii voiau să ajungă în Germania, unde aveau rude.

„Din primele verificări s-a stabilit că este vorba despre trei familii formate din 5 adulţi, dintre care doi bărbaţi şi trei femei, cu vârste cuprinse între 24-45 ani, precum şi 10 minori, doi dintre aceştia fiind în vârstă de 1 an, ceilalţi cu vârste cuprinse între 3 şi 11 ani. La cercetări, persoanele în cauză au declarat că sunt din Irak şi că intenţionau să ajungă în Germania, la rude.
Au fost contactate autorităţile de frontieră sârbe în vederea cercetării în comun a evenimentului şi punerii în aplicare a acordului de readmisie”, au transmis polițiștii de frontieră.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare