Duminică, 15 martie 2015, între orele 10:00 – 16:00, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au acţionat pe raza localităţii Lovrin în scopul prevenirii şi combaterii evaziunii fiscale, iar razia acestora n-a fost în zadar.

Poliţiştii au verificat 55 de persoane care ofereau spre vânzare diferite bunuri în alte locuri decât cele prevăzute de lege, însă la bilanțul lor se adaugă și sancţiunile contravenţionale aplicate, care au fost în valoare de 263.000 de lei.

Totodată, în urma controalelor efectuate, poliţiştii au confiscat aproape 2.400 de lei susceptibili a proveni din vânzarea ambulantă de mărfuri.

1 COMENTARIU

  1. Cei de la Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au sanctionat pe nedrept vanzatorii , deoarece acestia nu stiau ca nu au voie sa comercializeze din acele locuri , deoarece administratia pietei venea si le lua taxa pentru locurile respective.Acest lucru se intampla de cand s-a deschis piata si in fiecare duminica se taxa, nu exista afis ca nu au voie sa comercializeze din acele locuri, iar cand am mers sa discut cu un membru de la SICE acesta a spus ca exista afis – FALS- si ca am fost informati ca nu avem voie sa comercializam acolo -FALS- cand iam demonstrat ca nu este adevarat ceea ce afirma acesta sa balbait si a plecat , fara sa mai imi dea explicatii.Tipic Romania, niste hoti.

Comments are closed.