SCÂRBOS-Conservă-de-porumb-plină-cu-VIERMI-la-magazinul-Penny-din-Lugoj-2

După ce și-a făcut cumpărăturile de la Penny Market, lugojeanul Dorel Ursulescu s-a dus acasă, unde copiii i-au şi cerut să guste dintr-o conservă din cele două cumpărate cu porumb dulce. Mama copiilor a desfăcut una dintre acestea, a luat o lingură din porumb, dar a constatat cu stupoare că, pe lângă boabele de porumb, a fost la un pas mic de a băga în gura fetei și viermi!

Scârbită de ceea ce-a văzut, femeia a aruncat imediat conserva la gunoi, după ce a constatat că în interiorul ei se găseau mai mulți viermi. Apoi a recuperat-o pentru a putea dovedi ceea ce spune, însă nu a mai avut curaj s-o deschidă și pe a doua.

Cei doi părinți, revoltați la culme, s-au deplasat înapoi la magazin pentru a anunţa situaţia neplăcută, acolo unde și-au primit și banii înapoi pe ambele conserve, dar şi promisiunea din partea reprezentanilor magazinului Penny Market că vor contacta furnizorul de porumb pentru verificări. ”A doua conservă n-am deschis-o. Eeste intactă. S-o desfacă dumnealor. Să vadă și ei, că poate lor le place! Nu știu cine este vinovat! E clar că nu ei, probabil fabricantul!” spune lugojeanul.

Clientul este nemulţumit pentru că nu a reuşit să găsească pe nimeni la Protecţia Consumatorului deşi, spune el, a sunat la trei numere afişate pe Internet, în plină zi de lucru, scriu colegii de la redesteptarea.ro, cei care ne-au pus la dispoziție și imaginile foto și video de mai jos. Ambele conserve aveau valabilitate până în anul 2017.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.