Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Fată de 14 ani, dispărută de acasă în luna iulie, descoperită de polițiștii de frontieră din Cenad

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Pe data de 1 august 2014, în jurul orelor 21:00, la Punctul de Trecere a Frontierei din localitatea timișeană Cenad, pe sensul de ieşire din ţară, s-a prezentat minora M.T., în vârstă de 14 ani, însoţită de cetăţeanul român Paul M., în vârstă de 26 ani, ambii călătorind cu un autoturism Opel, înmatriculat în România.

Cu ocazia efectuării formalităţilor specifice, lucrătorii Poliției de Frontieră au constatat că minora figurează în urmărire naţională, ca fiind dispărută, din luna iulie a acestui an. Însoţitorul acesteia nu a putut prezenta un document din care să reiasă acordul părinţilor sau a reprezentantului legal pentru ca aceasta să poată călătorii în afara graniţelor ţării.

Poliţiştii de frontieră timişeni au luat măsura întreruperii călătoriei, minora fiind predată unei echipe operative din cadrul I.P.J. Timiş- Serviciul Urmăriţi, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare