Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Fată de 15 ani, cercetată PENAL pentru FURT din supermarket. Ce a furat, alături de un prieten

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Poliţiştii din cadrul Secţiei 5 din Timişoara efectuează cercetări faţă de un tânăr în vârstă de 24 de ani şi o minoră care abia a împlinit 15 ani, ambii bănuiţi de furt din societate comercială.

Cei doi tineri sunt suspectați de faptul că vineri, 27 martie 2015, au fost reţinuţi de agenţii de pază ai unui supermarket din Timişoara, fiind depistaţi după ce au trecut de casa de marcat având asupra lor mai multe baterii alcaline a căror valoare nu a fost achitată. Prejudiciul în valoare de 310 de lei a fost recuperat în totalitate, bunurile fiind predate reprezentanţilor societăţii comerciale.

Atât fata de 15 ani cât și prietenul acesteia, în vârstă de 24 de ani au acum dosare penale, întocmite de polițiști sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, cercetările fiind continuate în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bănuiţilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Hoții și vardiștii! IPJ Timiș nu are timp să prindă un hoț minor, care terorizează Timișoara, pentru că e foarte ocupat cu migranții

Povestea de astăzi este despre o femeie curajoasă. O reprezentantă a sexului frumos care,...

Politia Locala Timisoara: ”ATENTIE în aglomeratie! Hotii nu intra in vacanta!”

Poliția Locală din Timișoara atrage atenția asupra faptului că hoții nu intră în concediu...

Tanar prins de politisti, dupa ce a furat bautura pe saturate dintr-un magazin

Avea chef să bea și a crezut că își poate satisface poftele, fără să...