Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

FOTO „Invazie” dub la Hala Industrială de pe Pestalozzi

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Vinerea trecută, hala industrială de pe strada Pestalozzi a prins viaţă sub vibraţiile pozitive ale sunetelor de dub, reggae, jungle şi dancehall. Locaţia a început să vibreze începând cu orele 22:00 când „tiptil-tiptil”, timişorenii s-au strâns să-şi ia doza de sound-uri pozitive.
În ciuda faptului că seara a început un pic timid iar publicul s-a încălzit mai greu, „copăcel-copăcel”, evenimentul a luat amploare după miezul nopţii. De partea auditivă s-au ocupat unii dintre cei mai apreciaţi dj autohtoni, precum şi Roomate, sosit din Statele Unite ale Americii împreună cu Parly B, MC-ul din Marea Britanie. Line up-ul, unul foarte consistent, a fost o fuziune între cei de la Astronaut Kru (Burner Greene, Djubei), High Kulture (Vru Dubz, Sagaman, DJ Se, A*Lion) şi Subfeleac ( Zo).
Petrecăreţii au dus party-ul până la orele dimineţii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare