ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

HOAȚĂ de biciclete, prinsă de polițiștii din Periam

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Ca urmare a cercetările efectuate, poliţiştii Secţie 12 Rurale Periam au identificat o femeie în vârstă de 36 de ani, bănuită de furtul unei biciclete.

Femeia este cercetată pentru faptul că pe data de 26 decembrie, în jurul orei 17:30, ar fi sustras o bicicletă, care nu era asigurată, de pe raza localităţii Periam.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, vehiculul cu două roții fiind restituit păgubitului. Oamenii legii i-au întocmit dosar penal hoaței, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, urmând ca poliţiştii să continue cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a femeii.

Foto: Arhivă

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore