Foto-BI-99

Începând cu data de 30 noiembrie 2015 şi până după Sărbătorile de iarnă, Gruparea de Jandarmi Mobilă din capitala Banatului, împreună cu efectivele Poliţiei de Frontieră din judeţele Timiş, Arad şi Caraş-Severin, acţionează în baza unui plan comun de menţinere, asigurare a ordinii publice şi creşterii gradului de siguranţă a cetăţeanului, atât în punctele de trecere a frontierei de stat, cât şi la frontiera verde.

În această perioadă, efective de jandarmi din cadrul Grupărilor Mobile Timişoara, Craiova şi Cluj-Napoca, acţionează în cooperare cu poliţişti şi poliţişti de frontieră pentru menţinerea unui climat propice de ordine şi siguranţă publică în toată zona de vest a tării.

În desfăşurarea misiunilor, a cărui număr a depășit 1.200 în perioada amintită, independent sau împreună cu poliţiştii, jandarmii au constatat mai multe contravenţii, acestea fiind aplicate pentru refuzul de legitimare sau provocare de scandal. Au fost constatate şi fapte ilegale la regimul circulaţiei rutiere, la traficul de persoane şi în special, la regimul contrabandei cu ţigări fără timbru. Tot în cadrul acestor misiuni, în cele trei judeţe, au fost depistaţi patru urmăriţi naţionali, precum şi o persoană urmărită internaţional.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.