Importanţa succesiunii în management la HR Summit Timişoara

Date:

Strategiile ce urmăresc dezvoltarea durabilă a unui business pun în valoare următoarele criterii:
• Îmbunătăţirea performanţei şi a implicării angajaţilor;
• Dezvoltarea parteneriatelor cu oamenii potriviţi;
• Potenţialul talentului, al cunoştinţelor, al aptitudinilor şi al competenţelor necesare în dezvoltarea businesului pe viitor viitor;
• Găsirea oamenilor cu competenţele potrivite companiei.

Procesul succesiunii în management poate avea şi consecinţe negative precum pierderea unui leader-cheie din cauza presiunii asupra rezultatelor. Amalia Sterescu explică de ce e importantă implementarea succesiunii în management pentru o companie: „Deşi se munceşte mult la implementarea tuturor pieselor acestui puzzle numit Succesiune în Management, în ciuda tuturor criticilor ce i se aduc ca proces, conceptul presupune un efort constant de rafinare, de găsire a celor mai potrivite soluţii pentru fiecare companie în parte, deoarece de cele mai multe ori nu putem face doar copy/paste. Construirea unui parteneriat între HR/CEO, HR/Manageri este vital pentru succesul oricărui proces de succesiune în management!” a declarat Amalia Sterescu.

Amalia Sterescu este Sr. Business Consultant, specializată în principal pe Public Speaking, Coaching şi pe industria de outsourcing/call center. Ca leader, a acumulat o experienţă de leadership de 16 ani în multinaţionale din România în telecomunicaţii şi IT&C. Amalia Sterescu a format de la zero echipe mari de oameni şi a ajutat la dezvoltarea numeroşilor viitori leaderi. Activitatea ei presupune implementarea proceselor de creştere a calităţii satisfacţiei clienţilor şi strategii de creştere a vânzărilor la nivel global în cadrul echipei sale în valoare de $2 miliarde.

HR SUMMIT este cea mai importantă platformă regională de întâlnire a specialiştilor HR şi Managerilor. Evenimentul aduce în acelaşi loc, pe 29 mai, peste 120 de profesionişti în resurse umane, manageri, furnizori de servicii HR, headhunters, coaches, companii de outsourcing şi alţi specialişti din domenii conexe cu cel al resurselor umane din zona Banatului.

ExpoConferinţa de Resurse Umane – HR SUMMIT se desfăşoară în Timişoara, în incinta City Business Center, pe data de 29 mai, unde vor fi prezenţi 14 speakeri, peste 120 de participanţi şi 10 companii expozante. Mai multe detalii găsiţi pe site-ul oficial HR SUMMIT.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare