Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentImportanţa succesiunii în management la HR Summit Timişoara

Importanţa succesiunii în management la HR Summit Timişoara

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Strategiile ce urmăresc dezvoltarea durabilă a unui business pun în valoare următoarele criterii:
• Îmbunătăţirea performanţei şi a implicării angajaţilor;
• Dezvoltarea parteneriatelor cu oamenii potriviţi;
• Potenţialul talentului, al cunoştinţelor, al aptitudinilor şi al competenţelor necesare în dezvoltarea businesului pe viitor viitor;
• Găsirea oamenilor cu competenţele potrivite companiei.

Procesul succesiunii în management poate avea şi consecinţe negative precum pierderea unui leader-cheie din cauza presiunii asupra rezultatelor. Amalia Sterescu explică de ce e importantă implementarea succesiunii în management pentru o companie: „Deşi se munceşte mult la implementarea tuturor pieselor acestui puzzle numit Succesiune în Management, în ciuda tuturor criticilor ce i se aduc ca proces, conceptul presupune un efort constant de rafinare, de găsire a celor mai potrivite soluţii pentru fiecare companie în parte, deoarece de cele mai multe ori nu putem face doar copy/paste. Construirea unui parteneriat între HR/CEO, HR/Manageri este vital pentru succesul oricărui proces de succesiune în management!” a declarat Amalia Sterescu.

Amalia Sterescu este Sr. Business Consultant, specializată în principal pe Public Speaking, Coaching şi pe industria de outsourcing/call center. Ca leader, a acumulat o experienţă de leadership de 16 ani în multinaţionale din România în telecomunicaţii şi IT&C. Amalia Sterescu a format de la zero echipe mari de oameni şi a ajutat la dezvoltarea numeroşilor viitori leaderi. Activitatea ei presupune implementarea proceselor de creştere a calităţii satisfacţiei clienţilor şi strategii de creştere a vânzărilor la nivel global în cadrul echipei sale în valoare de $2 miliarde.

HR SUMMIT este cea mai importantă platformă regională de întâlnire a specialiştilor HR şi Managerilor. Evenimentul aduce în acelaşi loc, pe 29 mai, peste 120 de profesionişti în resurse umane, manageri, furnizori de servicii HR, headhunters, coaches, companii de outsourcing şi alţi specialişti din domenii conexe cu cel al resurselor umane din zona Banatului.

ExpoConferinţa de Resurse Umane – HR SUMMIT se desfăşoară în Timişoara, în incinta City Business Center, pe data de 29 mai, unde vor fi prezenţi 14 speakeri, peste 120 de participanţi şi 10 companii expozante. Mai multe detalii găsiţi pe site-ul oficial HR SUMMIT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Batalion disciplinar! Poliția Locală Timișoara, centru de reeducare și reprofesionalizare pentru avertizorii publici, incomozi administrației Dominic Fritz

Până să sară cu comentariile în online, mereu din spatele unor conturi false, micuții...

Cuiul lui Pepelea! UMF Timișoara face salturi mortale ca sa privatizeze sănătatea bănățenilor, chiar sub nasul ministrului Alexandru Rafila

În numele autonomiei universitare și a unei modificări legislative, făcute pe genunchi și noaptea...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Consiliul Județean vrea centură feroviară pentru Timișoara! A lansat licitația pentru studiul de fezabilitate

Timișoara ar putea avea centură feroviară, care să scoată traficul de marfă din centrul...

Poliția Locală se reorganizează! Vor fi reduse mai multe posturi, inclusiv de conducere

Reorganizarea se face prin transformarea vechiului departament într-o structură nouă, o direcție generală, cum...