ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

ING amendată pentru comisioanele percepute clienţilor

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

ING amendată pentru comisioanele percepute clienţilor 1Autoritatea de reglementare a pieţelor financiare din Ungaria (PSZAF) a amendat ieri divizia locală de administrare a fondurilor aparţinând grupului olandez ING Groep NV cu 200 milioane forinţi (941.000 dolari) pentru că a perceput clienţilor comisioane care nu erau necesare, transmite Reuters. PSAZF a precizat că ancheta sa care a început în luna ianuarie 2008 a descoperit că ING a perceput clienţilor comisioane nejustificate în valoare de 3,2 miliarde de forinţi. În plus, în loc să investească direct în fondurile străine, ING şi-a folosit fondurile domestice ca intermediari pentru a-şi creşte veniturile. „Obiectivul acestei metode de investiţii nu a fost acela de a atinge un randament mai mare pentru membrii fondurilor, ci să asigure un nivel adecvat de profit pentru managerul de fonduri”, a anunţat PSZAF într-un comunicat.

O.T.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore