Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Adio regula de trei „Rable” la o maşină nouă

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
22.9 ° C
24.1 °
21.7 °
42 %
4.1kmh
0 %
mar
24 °
mie
25 °
joi
23 °
vin
23 °
sâm
22 °

Posibilitatea cumulării tichetelor ar trebui eliminată din Programul Rabla, iar această facilitate ar trebui acordată persoanelor care casează maşini vechi, a declarat, ieri, la Salonul Auto Bucureşti, premierul Victor Ponta. „Din punctul meu de vedere ar trebui să fie un singur tichet, iar această facilitate să fie acordată pentru cel care casează maşina, nu pentru cel care tranzacţionează. Cred că Programul Rabla este un program bun, singurul lucru pe care trebuie să-l studiem este acela că doar România a permis cumularea tichetelor. În Franţa, Germania, în alte ţări, practic proprietarul maşinii care se casează are un tichet pe care-l foloseşte pentru a cumpăra o maşină nouă”, a afirmat Victor Ponta. Primul ministru a spus că în România s-a dezvoltat un fel de piaţă neagră a tichetelor, se cumulează şi în loc să ajungă la fostul proprietar s-a făcut o piaţă paralelă. (D.Mihalcea)

 

„Aici lucrurile trebuie îndreptate. Este ca un fel de bursă ilegală a tichetelor, nereglementată şi neimpozitată, care a creat o perturbare majoră în piaţă”

premierul Victor Ponta

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare