Dacă am fi întrebați de ce anume avem nevoie pentru a ne înscrie la un liceu, mulți dintre noi am fi tentați să răspundem < >. Însă, într-o instituție de învățământ din Timișoara, viitorilor elevi li se cere și un soi de plată ….în natură.

Conform anunțului privind condițiile de înscriere la Colegiul Tehnic „Emanuil Ungureanul” din Timișoara elevii sunt informaș că pentru a se înscrie la liceu au nevoie de următoarele acte: cerere de înscriere, Carte de identitate, certificat de naștere, adeverența cu notele și media generală obținute la Evaluarea Națională, foaia matricolă, fișă medicală cu vaccinări, dosar plic de carton și….50 de coli xerox! Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean din Timiș au explicat „Cererea este ilegală. Învățământul este gratuit”.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.