Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialTimişorean scăpat ca prin urechile acului de tâlhari, chiar în centrul capitalei...

Timişorean scăpat ca prin urechile acului de tâlhari, chiar în centrul capitalei Banatului

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Vă plimbaţi prin centrul Timişoarei şi credeţi că sunteţi în siguranţă? Ar fi bine să vă gândiți de două ori înainte de a pleca de acasă cu bunuri de valoare sau cu sume mari de bani, căci riscați să fiți tâlhăriți în plin centru! A pățit-o chiar noaptea trecută, un timișorean care se plimba prin centrul orașului. Omul a avut însă prezență de spirit. Incidentul a fost povestit pe Facebook, chiar de unul din Cetățenii de Onoare ai Timișoarei, Ștefan Cojocnean.

„Ora1.Tentativă de tâlhărie în Piața Libertății asupra bărbatului din spatele polițistului local. Doi tineri unul mai mic de statură, celălat mai înalt venind dinspre magazinul Bega au vrut să-i smulgă victimei de 55 ani, care venea dinspre Piața 700, prin violență pe linia de tramvai geanta pe care acesta o avea asupra lui. Acesta a țipat după ajutor, ceea ce m-a făcut să ies la geam şi să-l văd pe acesta pe caldarâm cu agresorul mai scund deasupra lui. Am țipat la aceştia şi i-am strigat de la geam unui biciclist care se aproia de ei, „PRINDE-I, prinde-i ca vin şi eu!” la care aceştia au abandonat victima fugind. Coborând am alertat polițistul local. Zona este plină de camere, deci aceştia pot fi prinşi! Chiar şi eu am rămas uimit de tupeul acestor tineri să te tâlhărească taman în buricul târgului. INCREDIBIL, dar am fost martor şi la asta!”, a scris Cojocnean pe reţeaua de socializare.

Foto: Facebook, Ştefan Cojocnean

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Tardivitate instituțională! Agenția Națională de Integritate somează Spitalul Județean Timișoara să-l tragă pe dreapta pe prof. dr. Lazăr Fulger

Până una alta, azi, indiferent pe ce parte e întoarsă decizia inspectorilor de la...

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Consiliul Județean vrea centură feroviară pentru Timișoara! A lansat licitația pentru studiul de fezabilitate

Timișoara ar putea avea centură feroviară, care să scoată traficul de marfă din centrul...

Poliția Locală se reorganizează! Vor fi reduse mai multe posturi, inclusiv de conducere

Reorganizarea se face prin transformarea vechiului departament într-o structură nouă, o direcție generală, cum...