ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Inspectoratul pentru Situații de Urganță ”Banat”, dotat trei cu autospeciale noi FOTO

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Autospeciala cea mare este destinată transportului a zece salvatori la locul unui incident/accident soldat cu victime multiple, evacuării a patru pacienţi pe brancarde și doi pacienți a caror stare permite să fie transportați în poziție șezând. Datorită sistemului inovativ, autospeciala mai poate transporta, în locul celor patru pacienți pe brancarde, doi pacienți pe tărgi sau un pacient în pat de spital. În cazul unui pacient supraponderal, încarcarea acestuia va fi facilitata prin instalarea unui troliu.

Autosasiul este de tip Mercedes Sprinter și are un motor diesel de 3 litri, care dezvoltă o putere de 184 CP, cu transmisie 4×4 off-road modificată față de cea standard 4×4 Mercedes. Suprastructura este realizată din profil de oțel, corp realizat din pereți de aluminiu, cu izolație la interior. Accesul în cabina din spate se realizează cu ajutorul unei rampe din aluminiu, prevazută cu striații antialunecare.

Odată cu acest vehicul, în dotarea Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Banat” al județului Timiș au mai intrat în alte două autospeciale. Este vorba despre un autoturism Dacia Logan, cu motorizare de 1.2 litri, care urmează să fie folosit în cadrul Inspecției de Prevenire, pentru munca de prevenire și control la primăriile din județul Timiș și la operatorii economici verificați de ISU ”Banat”, fondurile pentru acest autoturism provenind de la Consiliul Județean Timiș.

Cel de-al treilea autoturism va deservi stația de pompieri Buziaș. Este vorba despre un autoturism de teren Dacia Duster 4×4, cu motorizare de 1,6 litri, destinat pentru misiuni specifice în situații de urgență, acesta fiind primit prin sponsorizare de la Fundația pentru Smurd/ S.C. B.Braun Pharmaceuticals S.A. Timișoara.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore