Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Jandarmii timișoreni asigură ordinea de ”Sfânta Parascheva”, dar și la Ruga de la Bărăteaz și Bazoșu Nou

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Jandarmii timişoreni se vor asigura că aceste activităţi vor avea parte de o desfăşurare în condiţii civilizate, fără evenimente care ar putea perturba ordinea publică la Catedrala ”Învierea Domnului” din municipiul Lugoj, dar și la Catedrala Mitropolitană din Timişoara.

Datorită afluxului mare de participanţi şi pentru asigurarea bunurilor personale, jandarmii recomandă cetăţenilor să fie atenţi la bunurile personale (poşete, genţi, bagaje), să evite pe cât posibil purtarea la vedere a obiectelor de valoare care pot atrage atenţia şi să respecte regulile stabilite de organizatorii evenimentelor.

Tot marţi, 14 octombrie a.c., efective de jandarmi din cadrul Grupării Mobile din Timişoara, se vor preocupa, de asemenea, de buna desfăşurare a rugilor bănăţene din localităţile Bărăteaz şi Bazoşu Nou din judeţul Timiş.

Cu această ocazie, jandarmii timişoreni recomandă evitarea consumului de alcool, precum şi implicarea în conflicte de orice natură care pot genera acte de tulburare a ordinii şi liniştii publice.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore