jandarmi

Jandarmii timişoreni se vor asigura că aceste activităţi vor avea parte de o desfăşurare în condiţii civilizate, fără evenimente care ar putea perturba ordinea publică la Catedrala ”Învierea Domnului” din municipiul Lugoj, dar și la Catedrala Mitropolitană din Timişoara.

Datorită afluxului mare de participanţi şi pentru asigurarea bunurilor personale, jandarmii recomandă cetăţenilor să fie atenţi la bunurile personale (poşete, genţi, bagaje), să evite pe cât posibil purtarea la vedere a obiectelor de valoare care pot atrage atenţia şi să respecte regulile stabilite de organizatorii evenimentelor.

Tot marţi, 14 octombrie a.c., efective de jandarmi din cadrul Grupării Mobile din Timişoara, se vor preocupa, de asemenea, de buna desfăşurare a rugilor bănăţene din localităţile Bărăteaz şi Bazoşu Nou din judeţul Timiş.

Cu această ocazie, jandarmii timişoreni recomandă evitarea consumului de alcool, precum şi implicarea în conflicte de orice natură care pot genera acte de tulburare a ordinii şi liniştii publice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.