Jandarmii timișoreni asigură ordinea de ”Sfânta Parascheva”, dar și la Ruga de la Bărăteaz și Bazoșu Nou

Date:

Jandarmii timişoreni se vor asigura că aceste activităţi vor avea parte de o desfăşurare în condiţii civilizate, fără evenimente care ar putea perturba ordinea publică la Catedrala ”Învierea Domnului” din municipiul Lugoj, dar și la Catedrala Mitropolitană din Timişoara.

Datorită afluxului mare de participanţi şi pentru asigurarea bunurilor personale, jandarmii recomandă cetăţenilor să fie atenţi la bunurile personale (poşete, genţi, bagaje), să evite pe cât posibil purtarea la vedere a obiectelor de valoare care pot atrage atenţia şi să respecte regulile stabilite de organizatorii evenimentelor.

Tot marţi, 14 octombrie a.c., efective de jandarmi din cadrul Grupării Mobile din Timişoara, se vor preocupa, de asemenea, de buna desfăşurare a rugilor bănăţene din localităţile Bărăteaz şi Bazoşu Nou din judeţul Timiş.

Cu această ocazie, jandarmii timişoreni recomandă evitarea consumului de alcool, precum şi implicarea în conflicte de orice natură care pot genera acte de tulburare a ordinii şi liniştii publice.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare