Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSport"Valea lui Mihai Stoichescu". Lugojeanul a câştigat în stil de mare campion...

„Valea lui Mihai Stoichescu”. Lugojeanul a câştigat în stil de mare campion prima etapă a naţionalului de Motocros

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Dacă în prima zi, mai exact sâmbătă, au avut loc antrenametele oficiale, în ziua a II-a, duminică, s-au desfășurat cele două manşe ale cursei.

Multiplul campion naţional, lugojeanul Mihai Stoichescu, pilotul clubului Moto Extrem din oraşul de pe Timiş, a ajuns la Valea lui Mihai hotârât să se instaleze pe primul loc încă din prima etapă. Pe o pistă extrem de grea, de nisip, Mihai a făcut spectacol și a arătat că este mult peste valoarea campionatului românesc. Pilotul a câştigat cursa la două ture distanţă de următorul clasat.

“Mihai a făcut spectacol şi pot spune că, astăzi, chiar a arătat ce poate şi ce ştie. A câştigat cursa având două ture în faţa locului doi, iar în faţa ultimului clasat a avut cinci ture. A combinat foarte bine viteza cu tehnica şi a dat şi publicului un motiv de mulţumire că venit la această etapă. A făcut şi câteva sărituri de au rămas toţi uimiţi. Pot spune că a alergat cam cum se face în Mondial”, a declarat la finalul cursei Liviu Jigmond, antrenorul sportivului din Lugoj.

La puţin timp după finalizarea cursei, Stoichescu era fericit că i-a ieşit totul aşa cum a planificat. “Am fost foarte bine pregătit. Ştiam că e o pistă grea, de nisip. Au fost locuri unde îmi ajungea nisipiul şi până la genunchi, dar m-au ajutat foarte mult antrenamentele făcute. Oricum am ştiut încă de sâmbătă, de la antrenamente că nu o să am probleme, pentru că am observat ce timp scoteam eu şi adversarii mei. Mă bucur că sunt deja pe primul loc. Sper să fiu sănătos şi la finalul campionatului să fiu tot acolo pe locul I, să obţin titlul”, a spus Mihai Stoichescu.

La sfârşitul săptămânii, la Copşa Mică, va avea loc cea de-a doua etapă a Campionatului Naţional Individual de Motocros. Clubul Moto Extrem Lugoj va fi prezent doar cu pilotul Mihai Stoichescu, la MX 1- profesionişti, întrucât cel de-al doilea pilot, Vlad Roşu, la MX 1 – amatori, nu şi-a revenit după ce în urmă cu două săptămâni şi-a rupt mâna la Motocross Cup, de la Ciolpani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare