„Valea lui Mihai Stoichescu”. Lugojeanul a câştigat în stil de mare campion prima etapă a naţionalului de Motocros

- Advertisement -

Dacă în prima zi, mai exact sâmbătă, au avut loc antrenametele oficiale, în ziua a II-a, duminică, s-au desfășurat cele două manşe ale cursei.

Multiplul campion naţional, lugojeanul Mihai Stoichescu, pilotul clubului Moto Extrem din oraşul de pe Timiş, a ajuns la Valea lui Mihai hotârât să se instaleze pe primul loc încă din prima etapă. Pe o pistă extrem de grea, de nisip, Mihai a făcut spectacol și a arătat că este mult peste valoarea campionatului românesc. Pilotul a câştigat cursa la două ture distanţă de următorul clasat.

“Mihai a făcut spectacol şi pot spune că, astăzi, chiar a arătat ce poate şi ce ştie. A câştigat cursa având două ture în faţa locului doi, iar în faţa ultimului clasat a avut cinci ture. A combinat foarte bine viteza cu tehnica şi a dat şi publicului un motiv de mulţumire că venit la această etapă. A făcut şi câteva sărituri de au rămas toţi uimiţi. Pot spune că a alergat cam cum se face în Mondial”, a declarat la finalul cursei Liviu Jigmond, antrenorul sportivului din Lugoj.

La puţin timp după finalizarea cursei, Stoichescu era fericit că i-a ieşit totul aşa cum a planificat. “Am fost foarte bine pregătit. Ştiam că e o pistă grea, de nisip. Au fost locuri unde îmi ajungea nisipiul şi până la genunchi, dar m-au ajutat foarte mult antrenamentele făcute. Oricum am ştiut încă de sâmbătă, de la antrenamente că nu o să am probleme, pentru că am observat ce timp scoteam eu şi adversarii mei. Mă bucur că sunt deja pe primul loc. Sper să fiu sănătos şi la finalul campionatului să fiu tot acolo pe locul I, să obţin titlul”, a spus Mihai Stoichescu.

La sfârşitul săptămânii, la Copşa Mică, va avea loc cea de-a doua etapă a Campionatului Naţional Individual de Motocros. Clubul Moto Extrem Lugoj va fi prezent doar cu pilotul Mihai Stoichescu, la MX 1- profesionişti, întrucât cel de-al doilea pilot, Vlad Roşu, la MX 1 – amatori, nu şi-a revenit după ce în urmă cu două săptămâni şi-a rupt mâna la Motocross Cup, de la Ciolpani.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Ajungem MARI Timis caută voluntari pentru copiii din Lugoj. Dai o mana de ajutor?

Programul educațional ”Ajungem MARI” Timiș caută cel puțin 30...

Pe modelul Timisoara, Lugojul va primi noua autobuze electrice de la MDRAP

Nouă autobuze electrice, 3 stații de încărcare şi 9...

Timisoara gazduieste a patra editie a Campionatului National de Ciclism in Tandem

Cu ocazia zilei mondiale a mobilității persoanelor cu deficiențe...

INCREDIBIL! Bradul de Craciun din Lugoj, tarat pe asfalt, printre masini parcate VIDEO

Mașini avariate, praf cât cuprinde și oameni șocați de...

Incredibil! Primaria Lugoj are apartamente ANL si locuinte sociale, dar nu are cui sa le acorde

Primăria Municipiului Lugoj se află într-o situaţie ciudată. Deși...
spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img