AcasăStiriSocialJandarmii timișoreni nu iartă! Două femei au dosare penale pentru vânzare de...

Jandarmii timișoreni nu iartă! Două femei au dosare penale pentru vânzare de parfumuri contrafăcute

Luni, 22 iunie 2015, în jurul orei 16:00. un echipaj din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara, aflat în timpul executării serviciului în zona Dâmboviţa din capitala Banatului, a depistat două femei care întrebau trecătorii dacă vor să cumpere parfumuri la preţuri mici.

Cele două femei, C.C. şi A.L.A., în vârstă de 25 şi 37 de ani, au fost legitimate şi conduse la sediul unităţii unde au recunoscut că parfumurile pe care le ofereau spre vânzare erau contrafăcute şi le vindeau pentru a-şi întreţine familia. Pe numele celor două, au fost întocmite actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.

Cele 32 de parfumuri contrafăcute au fost ridicate în vederea confiscării, iar dosarul a fost predat Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara în vederea soluţionării.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente