AcasăStiriSocialJimbolia rămâne FĂRĂ APĂ potabilă! UPDATE: ENEL schimbă planul! Când are loc...

Jimbolia rămâne FĂRĂ APĂ potabilă! UPDATE: ENEL schimbă planul! Când are loc întreruperea

UPDATE: Conform informării primite de la ENEL Distribuție Banat, întreruperea în furnizarea energiei electrice planificată pentru joi, 12 martie 2015 se anulează, iar lucrarea va fi reprogramată miercuri, 18 martie 2015, între orele 10:00-15:00.

Ca urmare, Aquatim anunță întreruperea funizării apei reci în Jimbolia, săptămâna viitoare, în 18 martie, între orele 10:00-15:00.

”Joi, 12 martie 2015, între orele 10:00-15:00 se va întrerupe furnizarea apei potabile în Jimbolia, ca urmare a întreruperii furnizării de energie electrică la stația de tratare a apei și la forajele din Jimbolia, întrerupere planificată de Enel Distribuție Banat, în intervalul de timp menționat”, anunță, ieri, Aquatim.

La reluarea alimentării cu apă rece este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor din Jimbolia. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, reprezentanții Aquatim recomandă utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
540CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente