Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialJimbolia rămâne FĂRĂ APĂ potabilă! UPDATE: ENEL schimbă planul! Când are loc...

Jimbolia rămâne FĂRĂ APĂ potabilă! UPDATE: ENEL schimbă planul! Când are loc întreruperea

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

UPDATE: Conform informării primite de la ENEL Distribuție Banat, întreruperea în furnizarea energiei electrice planificată pentru joi, 12 martie 2015 se anulează, iar lucrarea va fi reprogramată miercuri, 18 martie 2015, între orele 10:00-15:00.

Ca urmare, Aquatim anunță întreruperea funizării apei reci în Jimbolia, săptămâna viitoare, în 18 martie, între orele 10:00-15:00.

”Joi, 12 martie 2015, între orele 10:00-15:00 se va întrerupe furnizarea apei potabile în Jimbolia, ca urmare a întreruperii furnizării de energie electrică la stația de tratare a apei și la forajele din Jimbolia, întrerupere planificată de Enel Distribuție Banat, în intervalul de timp menționat”, anunță, ieri, Aquatim.

La reluarea alimentării cu apă rece este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor din Jimbolia. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, reprezentanții Aquatim recomandă utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Batalion disciplinar! Poliția Locală Timișoara, centru de reeducare și reprofesionalizare pentru avertizorii publici, incomozi administrației Dominic Fritz

Până să sară cu comentariile în online, mereu din spatele unor conturi false, micuții...

Cuiul lui Pepelea! UMF Timișoara face salturi mortale ca sa privatizeze sănătatea bănățenilor, chiar sub nasul ministrului Alexandru Rafila

În numele autonomiei universitare și a unei modificări legislative, făcute pe genunchi și noaptea...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Ca la Nufărul: Apretat și spălat, Cristian Mos sugerează că Direcția Apelor Banat ar fi alterat probele privind poluarea Begăi!

O senzațională partidă de pase în diagonală, într-o singură repriză de 60 de minute,...

Mai multe strazi din zona Torontalului raman, miercuri, fara apa potabila

Compania care distribuie apa rece în municipiul Timișoara anunșă că, în cursul zilei de...