Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Joi 13 – zi cu ghinion pe Splaiul Morarilor. Locuitorii din zonă rămân fără apă

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Lucrările care se execută la intersecţia Splaiul Morarilor/Piaţa Sarmisegetusa şi fac parte din proiectul de investiţii pe care-l propune Primăria Timişoara, prin reamenajarea complexă a malurilor Canalului Bega, vor duce la întreruperea furnizării apei potabile către consumatorii din zonă.

„Pauza” va fi între ora 9:00 şi ora 15:00, dar compania atenţionează că la reluarea alimentării cu apă rece, este posibil ca la robinetele consumatorilor din zonă să curgă apă tubure. „Menţionăm că această perturbare va fi de scurtă durată şi recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă” anunţă Dr. ing. Ilie Vlaicu, Directorul general al comapniei ce ţine de Primăria Timişoara.

Pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, contactaţi Dispeceratul Aquatim, la numerele 0256-201.362, 0756-119.528, non-stop.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

STPT reia transportul cu vaporaşele pe Bega, din 1 martie!

Transportul public de pe Canalul Bega își reia activitatea începând cu data de 1 martie. Totodată...

Ca la Nufărul: Apretat și spălat, Cristian Mos sugerează că Direcția Apelor Banat ar fi alterat probele privind poluarea Begăi!

O senzațională partidă de pase în diagonală, într-o singură repriză de 60 de minute,...