La Jimbolia, Sânnicolau Mare şi la Timişoara e posibil sa apară, în curând, campusuri şcolare

1
1137

Ministerul Educaţiei a cerut părerea Inspectoratului Şcolar Timiş referitor la ideea înfiinţării a unor campusuri şcolare în judeţ iar răspunsul pare a fi unul afirmativ -“am transmis că ar fi bine să existe astfel de campusuri”, a declarat Cornel Petroman, inspector şcolar general ISJ Timiş.

Ideea înfiinţării unor campusuri şcolare în judeţ a fost din nou analizată de conducerea Ministerului Educaţiei, având 3 astfel de unităţi propuse: “la Jimbolia, la Sânnicolau Mare şi la Timişoara, pentru Liceul de Artă”, a declarat Cornel Petroman, inspector şcolar general Timiş.

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

1 COMENTARIU

  1. Orice progres in invatamant este de bun augur. Intrebarea este cine vor fi cei care ii vor invata pe elevi? Cine va merge acolo sa ii invete carte? Iar vom cauta cu disperare niste inlocuitori de dascali? Slaba pregatire a acestora nu ne va duce la nimic bun.

Comments are closed.