Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

La Jimbolia, Sânnicolau Mare şi la Timişoara e posibil sa apară, în curând, campusuri şcolare

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
0.4 ° C
1.2 °
0.1 °
75 %
7.2kmh
0 %
joi
8 °
vin
17 °
sâm
16 °
Dum
7 °
lun
2 °

Ministerul Educaţiei a cerut părerea Inspectoratului Şcolar Timiş referitor la ideea înfiinţării a unor campusuri şcolare în judeţ iar răspunsul pare a fi unul afirmativ -“am transmis că ar fi bine să existe astfel de campusuri”, a declarat Cornel Petroman, inspector şcolar general ISJ Timiş.

Ideea înfiinţării unor campusuri şcolare în judeţ a fost din nou analizată de conducerea Ministerului Educaţiei, având 3 astfel de unităţi propuse: “la Jimbolia, la Sânnicolau Mare şi la Timişoara, pentru Liceul de Artă”, a declarat Cornel Petroman, inspector şcolar general Timiş.

Urmărește-ne pe Google News

1 COMENTARIU

  1. Orice progres in invatamant este de bun augur. Intrebarea este cine vor fi cei care ii vor invata pe elevi? Cine va merge acolo sa ii invete carte? Iar vom cauta cu disperare niste inlocuitori de dascali? Slaba pregatire a acestora nu ne va duce la nimic bun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare