Legătură între Calea Aradului şi Circumvalaţiunii, printr-un subpasaj realizat de un investitor privat. Termenul anunţat de primarul Robu

Date:

După Michelangelo, Timişoara va avea un nou subpasaj rutier. Dacă investiţia de la Michelangelo a fost realizată cu bani de la Uniunea Europeană, noul subpasaj va fi el realizat cu bani de la un investitor privat. Este vorba despre Open Ville, care va realiza din buget propriu investiţia de infractructură pe care mai apoi o va dona municipalităţii.

„Nu putem lucra pe Popa Şapcă, dar putem lucra pe Bulevardul Antenei şi este aproape gata acea bretea care poate fi racordată la noul sens giratoriu, din zona mall, care este deja asfaltat. Partea centrală nu este finalizată, dar în jurul insulei este pus asfalt. O să facem o legătură între Calea Aradului şi strada Baader, sigur neajungând cu această bretea pe care o dăm în folosinţă într-o săptămână, două, direct în strada Baader, ci puţin mai încoace va intersecta această bretea ce ţine de inelul II va intersecta strada Demetriade. Ăsta e primul pas. Când venim din sensul giratoriu se va intra în parcarea de la mall, se va ajunge pe partea cealalată spre Calea Lipovei, imediat după bifurcaţia Calea Aradului – Calea Lipovei şi ţinta este să facem o trecere directă este să facem o trecere până în Calea Aradului, nu numai prin faţa cimitirului cum o facem acum, dar ţinta este de doi ani nu mai mult să facem racord până la strada Circumvalaţiunii printr-un subpasaj şi subpasajul o să îl facă investitorul Open Ville. Va fi o investiţie donată”,a declarat primarul Nicolae Robu astăzi.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare