Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieLegătură între Calea Aradului şi Circumvalaţiunii, printr-un subpasaj realizat de un investitor...

Legătură între Calea Aradului şi Circumvalaţiunii, printr-un subpasaj realizat de un investitor privat. Termenul anunţat de primarul Robu

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

După Michelangelo, Timişoara va avea un nou subpasaj rutier. Dacă investiţia de la Michelangelo a fost realizată cu bani de la Uniunea Europeană, noul subpasaj va fi el realizat cu bani de la un investitor privat. Este vorba despre Open Ville, care va realiza din buget propriu investiţia de infractructură pe care mai apoi o va dona municipalităţii.

„Nu putem lucra pe Popa Şapcă, dar putem lucra pe Bulevardul Antenei şi este aproape gata acea bretea care poate fi racordată la noul sens giratoriu, din zona mall, care este deja asfaltat. Partea centrală nu este finalizată, dar în jurul insulei este pus asfalt. O să facem o legătură între Calea Aradului şi strada Baader, sigur neajungând cu această bretea pe care o dăm în folosinţă într-o săptămână, două, direct în strada Baader, ci puţin mai încoace va intersecta această bretea ce ţine de inelul II va intersecta strada Demetriade. Ăsta e primul pas. Când venim din sensul giratoriu se va intra în parcarea de la mall, se va ajunge pe partea cealalată spre Calea Lipovei, imediat după bifurcaţia Calea Aradului – Calea Lipovei şi ţinta este să facem o trecere directă este să facem o trecere până în Calea Aradului, nu numai prin faţa cimitirului cum o facem acum, dar ţinta este de doi ani nu mai mult să facem racord până la strada Circumvalaţiunii printr-un subpasaj şi subpasajul o să îl facă investitorul Open Ville. Va fi o investiţie donată”,a declarat primarul Nicolae Robu astăzi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Complexul sportiv din Calea Lipovei prinde contur…pe hartie. Cate terenuri de sport se vor construi

Se fac primii paşi înspre construcţia primului complex sportiv din oraş ridicat cu bani...

Impacare istorica in PNL Timis. Nicolae Robu si Danut Groza si-au strans mana

Pace între primarii din PNL Timiş şi liderul filialei Nicolae Robu. După luni întregi...

Primarul Timisoarei promite: timisorenii vor supraveghea deszapezirea de pe telefon din 2019

Companiile Retim și SDM care se ocupă de deszăpezire în Timișoara muncesc non stop...