Line-up complet pentru Timișoara Rocks: două zile de concerte pentru iubitorii de muzică rock

- Advertisement -

Primăria Timișoarei a anunțat care sunt artiștii care vor urca pe scenă la Festivalul Timișoara Rocks. În cea de-a doua zi a evenimentului vor concerta: Black Box Revelation, Luna Amară și Urma.

Festivalul Timișoara Rocks va avea loc în Piața Victoriei din Timișoara, în 13 și 14 mai. Săptămâna trecută, reprezentanții municipalității au anunțat că în prima zi de festival vor concerta Guano Apes, Vița de Vie și Burning Table. Iată că au fost anunțați, luni, și artiștii care vor urca pe scenă în cea de-a doua zi de festival. Cap de afiș este trupa Black Box Revelation.

„Black Box Revelation, cunoscută și ca BBR, a fost înființată în 2005 de Jan Paternoster (voce și chitară) și Dries Van Dijck (baterie). Au lansat până în prezent patru albume ce au fost primite foarte bine de publicul din Europa și Statele Unite. Au urmat concerte la Rock Werchter, Pukkelpop, Pinkpop, Sziget Festival, Rock en Seine, SXSW și Bonnaroo și au fost în turnee alaturi de Iggy Pop, Eagles of Death Metal și dEUS”, au transmis reprezentanții Primăriei Timișoara.

Alături de Black Box Revelation, în cea de-a doua zi de festival vor concerta și trupe românești: Luna Amară și Urma.

Sursa foto: fanart.tv

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img