Deputatul Cătălin Rădulescu ar putea fi suspendat din PSD, a anunţat astăzi, la Timişoara, liderul PSD Liviu Dragnea. Amintim că Rădulescu a declarat în presă că are o armă cu care nu se teme să iasă în stradă dacă în România va fi anarhie, apreciind că autorităţile ar trebui să pună tunurile de apă pe cei care protestează în Piaţa Victoriei împotriva guvernului PSD.

„Eu regret că colegul nostru a avut o asemenea atitudine şi poate regret şi că am cedat în faţa organizaţiei Argeş la rugămintea de a semna candidatura dumnealui pentru acest Parlament. Voi propune colegilor mei din comitetul executiv cel puţin suspendarea din calitatea de membru PSD cel puţin pentru o perioadă determinată. Am zis cel puţin. Asta vom discuta în CEX pentru că afirmaţiile acestui domn sunt inacceptabile şi periculoase în acelaşi timp. Demisia de onoare nu se cere, dacă ai onoare îţi dai demisia, eu tot îi dau semnale, domnia sa hotărăşte ce va face până ajunge la CEX”, a declarat Dragnea.

După declarațiile din presă, deputatul s-a trezit cu armele confiscate şi cu un dosar penal in rem.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.