Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Lucrările efectuate în Timișoara fac din nou ca traseul tramvaielor să fie modificat

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
ploaie ușoară
4.8 ° C
6.2 °
3.4 °
90 %
4.6kmh
100 %
joi
9 °
vin
17 °
sâm
17 °
Dum
8 °
lun
2 °

Noi modificări în programul celor de la Regia Autonomă de Transporturi Timișoara, survenite din pricina lucrărilor efectuate de Primăria Municipiului Timișoara. Astfel, începând de mâine, 25 septembrie 2015, după ora 16.00, și până în 27 septembrie, tramvaiele de pe linia 3 vor întoarce la A.E.M.

Călătorii care vor dori să meargă spre Ciarda Roșie vor fi deserviți de autobuze. Acestea vor putea fi luate din stația E2, de lângă Novatim, urmând să circule pe următorul traseu: Piaţa Gheorghe Domăşneanu – Calea Buziaşului – strada Matei Millo – strada Nicolae D. Cocea – strada Martir Constantin Radu – Calea Buziaşului – Piaţa Gheorghe Domăşnean.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare