Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentLugojul pedalează

Lugojul pedalează

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

O nouă tură „Lugojul Pedalează” va lua startul duminică, 2 decembrie.

Datorită apropierii de Ziua Naţională organizatorii au pregătit sute de steguleţe tricolore care vor fi montate pe bicicletele participanţilor.

„De această dată ne-am gândit să implicăm pe cât posibil şi comunitatea locală în proiectul nostru, astfel că steguleţele vor fi „fabricate” la un liceu şi la o grădiniţă din oraş”, a declarat Alin Roşu, unul dintre organizatori.

Plimbarea de duminică, 2 decembrie, va începe cu întâlnirea participanţilor pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor la ora 14. După montarea steguleţelor tricolore pe fiecare bicicletă şi a numerelor Lugojul Pedalează la noii participanţi, de la ora 15 va fi plecarea.

Finalul turei îi va găsi pe participanţi în faţa Primăriei Lugoj unde se va face o poza de grup. Oragizatorii manifestării sunt Clubul de Turism Concordia, Redeşteptarea şi Junior Chamber Lugoj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Articole asemănătoare