În luna sărbătorilor de iarnă pensiile vor ajunge mai repede la oameni

Date:

Compania Naţională Poşta Română a decis achitarea în avans a tuturor tipurilor de pensii: pensiile de stat, pensiile agricultorilor, pensiile veteranilor de stat dar şi a celor de protecţie socială.

Astfel în această lună a sărbătorilor de iarnă distribuirea pensiilor la casele oamenilor beneficiari de pensie se va face mult mai repede – în perioada 11-21 decembrie. Cei care nu vor fi găsiti acasă pentru a colecta pensia vor fi aşteptaţi la ghişeele locale ale Poştei Române între 24 şi 31 decembrie.

Mai mult decât atât, Poşta Râmână îndeamnă Casa Naţională de Pensii Publice, ANPIS, Casele de Pensii Sectoriale să respecte acest program de achitare stabilit de comun acord pentru a mulţumi toţi cetăţenii beneficiari de pensie publică.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare