Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Memorialul “Cristi Breb” a ajuns la ediţia cu numărul 11. Micii rugbişti se întrec duminică

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Memorialul „Cristi Breb” a ajuns anul acesta la ediţia cu numărul 11. Turneul a fost preogramat pentru duminică, 22 septembrie 2013, pe arena Gheorghe Răşcanu din cartierul Ronaţ, „casa” campionilor sportului cu balonul oval – RCM Timişoara.

Clubul care face legea în rugby-ul românesc s-a alăturat celor de la Clubul Sportiv Warriors Timişoara, aşa cum a făcut-o şi Consiliul Judeţean Timiş, iar la turneu vor participa jucători din categoriile de vârstă U14, U12 şi U10. Partidele vor avea loc cu începere de la ora 11:00, iar după încheierea partidelor de mini-rugby va evolua RCM Timişoara U18 împotriva unei selecţionate a Serbiei.

„În încheiere va fi un meci de genul old-boys la care vor participa părinţi, bunici, jurnalişti, foşti rugbyşti, cu alte cuvinte cam toţi cei care vor dori să vadă ce înseamnă un joc de rugby” ne-a declarat Codruţ Nicorici, organizator al acestui eveniment, care ne-a „Şoptit” că vor avea loc o sumedenie de surprize, dar numai pentru cei ce  vor fi prezenţi la faţa locului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare