Memorialul “Cristi Breb” a ajuns la ediţia cu numărul 11. Micii rugbişti se întrec duminică

- Advertisement -

Memorialul „Cristi Breb” a ajuns anul acesta la ediţia cu numărul 11. Turneul a fost preogramat pentru duminică, 22 septembrie 2013, pe arena Gheorghe Răşcanu din cartierul Ronaţ, „casa” campionilor sportului cu balonul oval – RCM Timişoara.

Clubul care face legea în rugby-ul românesc s-a alăturat celor de la Clubul Sportiv Warriors Timişoara, aşa cum a făcut-o şi Consiliul Judeţean Timiş, iar la turneu vor participa jucători din categoriile de vârstă U14, U12 şi U10. Partidele vor avea loc cu începere de la ora 11:00, iar după încheierea partidelor de mini-rugby va evolua RCM Timişoara U18 împotriva unei selecţionate a Serbiei.

„În încheiere va fi un meci de genul old-boys la care vor participa părinţi, bunici, jurnalişti, foşti rugbyşti, cu alte cuvinte cam toţi cei care vor dori să vadă ce înseamnă un joc de rugby” ne-a declarat Codruţ Nicorici, organizator al acestui eveniment, care ne-a „Şoptit” că vor avea loc o sumedenie de surprize, dar numai pentru cei ce  vor fi prezenţi la faţa locului.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img