Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Mii de bănățeni, așteptați la ”Timişoara Air Show 2015” – cel mai mare spectacol aerian din vestul ţării

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Vor evolua pe cer formaţiile Aeroclubului României cu formaţia ”Hawks of Romania”, cu formaţia de zbor cu avioane ultrauşoare ”The Pelicans”, iar paraşutiştii de la ”Blue Wings” vor pluti pe cer. ”Iacării Acrobaţi” îi vor încânta pe cei prezenţi cu demonstraţii de acrobaţie şi efecte pirotehnice, iar piloţii de la formaţia ”Asalt” îşi vor arăta îndemânarea. Alături de aceştia, Forţele Aeriene Române vor face demonstraţii cu tehnica din dotare, iar participanţii vor putea să vadă aeronavele în cadrul unei expoziţii statice.

Accesul spectatorilor va fi permis începând cu ora 8:00. A fost amenajată o parcare publică gratuită de aproximativ 2.000 de locuri în partea dreaptă a drumului judeţean dintre centura oraşului şi aeroport, la circa 200 de metri de intrare. De asemenea, în ziua mitingului aerian, RATT va suplimenta cursa Expres 4 care va circula din 15 în 15 minute pe ruta Bastion – Aeroport şi retur. În zona destinată spectatorilor vor fi amenajate spaţii de alimentaţie publică.

”Din prognozele pe care le avem până în acest moment, va fi o zi foarte însorită şi călduroasă şi de aceea le sugerăm spectatorilor să fie pregătiţi pentru o astfel de zi. Facem precizarea că organizarea unui astfel de spectacol nu recomandă amplasarea unor corturi de umbră, deoarece acestea ar obstrucţiona vizibilitatea”, a declarat directorul aeroportului, Daniel Idolu.

Organizatorii ”Timişoara Air Show 2015”, Aeroportul Internaţional Timişoara şi Statul Major al Forţelor Aeriene, se bucură de sprijinul Consiliului Judeţean Timiş şi al Asociaţiei Patronale a Aeroporturilor din România, precum şi al altor instituţii publice şi societăţi comerciale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Crestere RECORD a numarului de calatori la Aeroportul International Timisoara

Aeroportul Internațional ”Traian Vuia” Timișoara a început promițător anul 2020, după cum arată datele...

Crestere semnificativa a numarului de pasageri la Aeroportul Timisoara, in 2019

Reprezentanții Aeroportului Internațional ”Traian Vuia” Timișoara (AIT) se laudă cu valori ascendente ale traficului...