Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Mii de bănățeni, așteptați la ”Timişoara Air Show 2015” – cel mai mare spectacol aerian din vestul ţării

- Advertisement -

Vor evolua pe cer formaţiile Aeroclubului României cu formaţia ”Hawks of Romania”, cu formaţia de zbor cu avioane ultrauşoare ”The Pelicans”, iar paraşutiştii de la ”Blue Wings” vor pluti pe cer. ”Iacării Acrobaţi” îi vor încânta pe cei prezenţi cu demonstraţii de acrobaţie şi efecte pirotehnice, iar piloţii de la formaţia ”Asalt” îşi vor arăta îndemânarea. Alături de aceştia, Forţele Aeriene Române vor face demonstraţii cu tehnica din dotare, iar participanţii vor putea să vadă aeronavele în cadrul unei expoziţii statice.

Accesul spectatorilor va fi permis începând cu ora 8:00. A fost amenajată o parcare publică gratuită de aproximativ 2.000 de locuri în partea dreaptă a drumului judeţean dintre centura oraşului şi aeroport, la circa 200 de metri de intrare. De asemenea, în ziua mitingului aerian, RATT va suplimenta cursa Expres 4 care va circula din 15 în 15 minute pe ruta Bastion – Aeroport şi retur. În zona destinată spectatorilor vor fi amenajate spaţii de alimentaţie publică.

”Din prognozele pe care le avem până în acest moment, va fi o zi foarte însorită şi călduroasă şi de aceea le sugerăm spectatorilor să fie pregătiţi pentru o astfel de zi. Facem precizarea că organizarea unui astfel de spectacol nu recomandă amplasarea unor corturi de umbră, deoarece acestea ar obstrucţiona vizibilitatea”, a declarat directorul aeroportului, Daniel Idolu.

Organizatorii ”Timişoara Air Show 2015”, Aeroportul Internaţional Timişoara şi Statul Major al Forţelor Aeriene, se bucură de sprijinul Consiliului Judeţean Timiş şi al Asociaţiei Patronale a Aeroporturilor din România, precum şi al altor instituţii publice şi societăţi comerciale.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore