ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Ministrul Finanţelor Publice şi-a dat demisia. Un deputat din Timiş intră în „ecuaţie”

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Prezidenţiabilul Crin Antonescu a anunţat joi, 6 februarie 2014. că Daniel Chiţoiu, ministrul Finanţelor Publice şi-a încheiat activitatea în cadrul acestei funcţii.

„Avem tot felul de probleme de rezolvat, suntem şi rămânem o echipă în care ne distribuim şi ne redistribuim roluri. La acest moment am discutat şi împreună cu domnul viceprim-ministru şi vicepreşedinte al partidului, Daniel Chiţoiu. A decis să pună capăt experienţei şi activităţii din fruntea Ministerului de Finanţe şi din Guvern. A avut o activitate pe care eu şi PNL am susţinut-o în permanenţă, o activitate pentru care îi mulţumesc, o activitate care nu a fost deloc uşoară” a spus Antonescu, recunoscător pentru activitatea fostului ministru.

Surse liberale au declarat pentru HotNews.ro că favorit pentru înlocuirea lui Daniel Chiţoiu la Ministerul Finanţelor Publice este actual ministru al Sănătăţii, Eugen Nicolăescu (PNL). În acest caz, pe funcţia de ministru al Sănătăţii ar urma să fie numit deputatul de Timiş Cristian Buşoi, actualul preşedinte al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate.

Foto: romanialibera.ro

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore