Ministrul Finanţelor Publice şi-a dat demisia. Un deputat din Timiş intră în „ecuaţie”

0
548

Prezidenţiabilul Crin Antonescu a anunţat joi, 6 februarie 2014. că Daniel Chiţoiu, ministrul Finanţelor Publice şi-a încheiat activitatea în cadrul acestei funcţii.

„Avem tot felul de probleme de rezolvat, suntem şi rămânem o echipă în care ne distribuim şi ne redistribuim roluri. La acest moment am discutat şi împreună cu domnul viceprim-ministru şi vicepreşedinte al partidului, Daniel Chiţoiu. A decis să pună capăt experienţei şi activităţii din fruntea Ministerului de Finanţe şi din Guvern. A avut o activitate pe care eu şi PNL am susţinut-o în permanenţă, o activitate pentru care îi mulţumesc, o activitate care nu a fost deloc uşoară” a spus Antonescu, recunoscător pentru activitatea fostului ministru.

Surse liberale au declarat pentru HotNews.ro că favorit pentru înlocuirea lui Daniel Chiţoiu la Ministerul Finanţelor Publice este actual ministru al Sănătăţii, Eugen Nicolăescu (PNL). În acest caz, pe funcţia de ministru al Sănătăţii ar urma să fie numit deputatul de Timiş Cristian Buşoi, actualul preşedinte al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate.

Foto: romanialibera.ro

Spune-ţi opinia civilizat!