ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Modificare în CJ Timiș: Eugen Grigoroiu, în locul lui Adrian Pășcuță

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Componența Consiliului Județean Timiș s-a schimbat din nou astăzi. Pus să aleagă între funcția de director al Oficiului Teritorial pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii și cea de consilier județean, Adrian Pășcuță a optat pentru postul de manager. Locul vacantat de acesta a fost ocupat, astăzi, de Eugen Grigoroiu, următoru pe lista PNL Timiș. Eugen Grigoroiu este fratele consilierului local Grigore Grigoroiu și este de meserie inginer.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore