Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriNational si InternationalMuntenegru: Viteza excesivă, la originea accidentului în care a fost implicat un...

Muntenegru: Viteza excesivă, la originea accidentului în care a fost implicat un autocar românesc

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Un procuror muntenegrean a anunţat că viteza excesivă s-a aflat la originea accidentului din luna iunie în care a fost implicat un autocar românesc, în care au murit 18 români şi 30 au fost răniţi, a informat sâmbătă cotidianul Vijesti, citat de AFP.

Şoferul autocarului, care şi-a pierdut viaţa în accident, „rula cu 80 de kilometri la oră, adică dublu faţă de viteza maximă admisă” pe acea porţiune de drum, a declarat procurorul însărcinat cu ancheta, Vojislav Grujic, citat de cotidianul muntenegrean în ediţia sa online.

Gujic, care nu a furnizat cotidianului Vijesti alte detalii despre accident, nu a putut fi contactat sâmbătă, aceeaşi sursă.

Accidentul autocarului, care transporta turişti români aflaţi în vacanţă, a avut loc la 23 iunie la Grlo, la circa 40 kilometri nord de Podgoriţa. Vehiculul, cu 47 de persoane la bord, a derapat pe un pod la Zdijelo, în apropiere de mănăstirea Moraca, şi s-a prăbuşit în gol 40 de metri, căzând într-o râpă la care accesul era dificil.

Accidentul s-a produs pe un drum îngust şi extrem de periculos. Pe respectiva şosea au loc frecvent accidente de circulaţie, iar traficul este deosebit de aglomerat pe perioada sezonului turistic, anunţă Agerpres

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Articole asemănătoare