ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Rugbyştii timişoreni au făcut spectacol de ziua lor! RCM Timişoara 63 – 10 Farul Constanţa

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Timişoara sărbătoreşte şi în plan sportiv nu doar cultural ziua oraşului. Primii care aduc fericirea pe chipurile timişorenilor „din tribune” sunt rugbyştii de la RCM Timişoara, care au învins la debutul în play-off pe Farul Constanţa, scor 63-10, pe stadionul din Ronaţ.

Clasată pe prima poziţie la finalul sezonului regulat, RCM Timişoara a început en-fanfare play-off-ul, reuşind să „dărâme” Farul Constanţa, la Timişoara, cu scorul de 63-10, campionii parafând astfel a treia victorie a acestui sezon în faţa „marinarilor”, chiar de Ziua Timişoarei – 3 august 2013.

Două lovituri de pedeapsă în primele zece minute au dus Timişoara în avantaj, unul care avea să ia proporţii din ce în ce mai mari până la finalul întâlnirii, execuţiile lui Calafeteanu fiind continuate cu un eseu de senzaţie marca Sosene Anesi. Minutul 20 aducea şi primele puncte în dreptul constănţenilor, însă nu reprezentau un „pericol” pentru zestrea timişorenilor, care, în minutul 24, cu ajutorul lui Moala reuşeau încă un eseu. Scorul cu care se intra la cabine era 34-3, dar bănăţenii nu aveau s-o lase mai moale nici în mitanul secund.

Partea a doua a partidei de pe „Ghoerghe Răşcanu”, disputată deja la 30 de grade Celsius, nu a diferit prea mult de primele 40 de minute din punct de vedere al spectacolului. Rus a reuşit primul eseu după zece minute de la reluare, constanţenii replicând prin Agiacai, care a reuşit primul şi singurul eseu al „marinarilor”. Kinikinilau şi Morrison, dar şi cu „ajutorul” unui eseu de penalizare şi a unei lovituri de pedeapsă executate perfect de Calafeteanu scorul avea să urce la 63-10 pentru galben-albaştri, iar victoria vine în, poate, cel mai bun moment – de ziua Timişoarei, ceea ce l-a făcut pe primarul capitalei Banatului, Nicolae Robu să exclame :„BRAVO RCM! Victorie zdrobitoare (63 : 10) a echipei noastre de rugby contra Farului Constanta in prima runda a play-off-ului Superligii de Rugby! Frumos dar Timisoarei, de ziua sa!” a postat edilul pe Facebook.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore