ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Direcția de Urbanism din Primărie pusă la zid de ”șeful” Nicolae Robu. Câte palate cu turnulețe ILEGALE au găsit inspectorii și când încep procesele

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
”Am cerut Direcției de Urbanism să-mi facă o informare cu situația acțiunii de aducere în legalitate a clădirilor din oraș care la privire sunt suspecte că ar fi făcute fără respectarea autorizației: au turnulețe și așa mai departe. Sunt nemulțumit de ritmul în care Direcția lucrează și am avut o discuție în care le-am atras atenția că nu e în regulă ce au făcut. Au un avertisment verbal pentru această abordare. Eu am dat sarcina directorului Sorin Ciurariu. E problema lui cum se organizează pentru a o duce la îndeplinire” a răbufnit, vineri, Nicolae Robu.

Edilul este nemulțumit de faptul că, deși nu dispun de mijloace ”moderne” de a constata ilegalitățile făcute de unii dintre cei care au adus modificări unor imobile, angajații Primăriei Timișoara au descoperit un număr extrem de mic de ”probleme”.

Lista cu imobilele care au probleme și au fost depistate de angajații Primăriei, este următoarea:
– Strada Demetriade, nr.10, proprietar Ignea Ana – lipsă autorizație pentru o parte din construcție și nerespectarea autorizației – patru notificări.
– Strada Frigului, nr. 11, proprietar Mitruț Florian – nu s-a găsit autorizație în Arhiva Primăriei – două notificări să prezinte autorizația.
– Strada Mătăsarilor, nr. 1, proprietar Rad Lidia Anca – lipsă de autorizație și nerespectare pentru o parte din ce a construit – patru notificări.
– Strada Mătăsarilor, nr. 31, proprietar Răzneaș Reitan – nu s-a găsit autorizație – două notificări.
– Strada Samuil Micu, nr. 15, proprietar Constantin Robert – lipsă de autorizație și nerespectare – trei notificări.
– Strada Lorena, nr. 27, proprietar Ciucur Tibi – nu s-a găsit autorizație – două notificări.
– Strada Lorena, nr. 44, proprietar Constantin Dinarca – lipsă de autorizație și nerespectare pentru o parte de lucrări. două notificări,

Interesant este faptul că la nicio notificare transmisă proprietarilor de Primăria Timișoara nu s-a răspuns, motiv pentru care aceștia vor fi chemați în instanță de către instituție. ”La acestea trebuie demarat procesul și mai sunt multe la care nu s-au clarifical lucrurile” a confirmat Nicolae Robu. Notificările au fost transmise începând cu vara anului 2014, asta deși Robu anunța anul trecut că ”regula era o notificare, după care procesul în instanță”.

”Unii dintre cei de la Urbanism lucrează cu viteza melcului. E o muncă anevoioasă, dar eu sunt nemulțumit. Nu există o arhivare electronică și nu se poate căuta ușor”, recunoaște edilul-șef al capitalei Banatului, care spune că deocamdată ”i-am avertizat verbal, dar vor fi sancționați dacă continuă așa. Vor fi sancționați, în funcție de gravitatea faptelor” a conchis primarul.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore