DSC_8741

După parada militară care a avut loc luni. 1 decembrie 2014, în jurul prânzului, pe înserat, mii de timișoreni s-au închesuit în Piața Victoriei pentru a ”porni” iluminatul de srăbători, dar și pentru a arunca o privire pe la căsuțele Târgului de Crăciun de la Timișoara deschis oficial în jurul orei 17:00.

Tot atunci, pe scena din fața Teatrului Național a urcat mai întâi fanfara Timișoara Big Band, care și-a început ”repertoriul” cu ”Deșteatpă-te române!”– imnul țării noastre, pentru ca puțin mai târziu, pe aceeași scenă să-și facă apariția primarul Nicolae Robu, cu misiunea de a porni iluminatul de sărbători al Timișoarei.

Cei câtiva mii de oameni adunați în Piața Victoriei au ascultat mesajul primarului pentru ca mai apoi să numere alături de edil cele cinci secunde înainte ca acesta să apese ”butonul feeriei”, după care s-au bucurat de o priveliște minunată. Imediat după acest eveniment s-a încins ”Hora Unirii”, din care nu putea lipsi primarul.

Tot pe scenă au urcat și ruibiștii de la RCM Timișoara, echipă care aseară a reușit să câștige Cupa României, la Cluj. Galben-albaștrii au venit în Centru cu tot cu autocarul lor, dar mai ales cu Cupa, pentru a o prezenta timișorenilor. Seara a continuat cu un spectacol folcloric, mai târziu fiind programate și câteva concerte ale unor trupe locale și naționale, iar la ora 22:00 este programat un superb foc de artificii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.