Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

DE VIS! Iluminatul de sărbători a fost aprins la Timișoara FOTO/VIDEO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

După parada militară care a avut loc luni. 1 decembrie 2014, în jurul prânzului, pe înserat, mii de timișoreni s-au închesuit în Piața Victoriei pentru a ”porni” iluminatul de srăbători, dar și pentru a arunca o privire pe la căsuțele Târgului de Crăciun de la Timișoara deschis oficial în jurul orei 17:00.

Tot atunci, pe scena din fața Teatrului Național a urcat mai întâi fanfara Timișoara Big Band, care și-a început ”repertoriul” cu ”Deșteatpă-te române!”– imnul țării noastre, pentru ca puțin mai târziu, pe aceeași scenă să-și facă apariția primarul Nicolae Robu, cu misiunea de a porni iluminatul de sărbători al Timișoarei.

Cei câtiva mii de oameni adunați în Piața Victoriei au ascultat mesajul primarului pentru ca mai apoi să numere alături de edil cele cinci secunde înainte ca acesta să apese ”butonul feeriei”, după care s-au bucurat de o priveliște minunată. Imediat după acest eveniment s-a încins ”Hora Unirii”, din care nu putea lipsi primarul.

Tot pe scenă au urcat și ruibiștii de la RCM Timișoara, echipă care aseară a reușit să câștige Cupa României, la Cluj. Galben-albaștrii au venit în Centru cu tot cu autocarul lor, dar mai ales cu Cupa, pentru a o prezenta timișorenilor. Seara a continuat cu un spectacol folcloric, mai târziu fiind programate și câteva concerte ale unor trupe locale și naționale, iar la ora 22:00 este programat un superb foc de artificii.

[responsive_youtube

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Povești nemuritoare! Primarul Dominic Fritz se ia la trântă imaginară cu clanul Cârpaci, acum, după ce lupta s-a încheiat și e obligat să aplice...

Cu surle și trâmbițe, ieri, primarul Dominic Fritz a anunțat că municipalitatea a chemat...

Concert caritabil susținut de Corul Avocaților din Timișoara, la Târgul de Crăciun!

Avocații din Timișoara se reunesc și în acest an, pentru a veni în sprijinul...