De-la-inim-la-inim-deta

Pe data de 18 decembrie 2014, începând cu ora 16:00, Agenția Anka Staar, împreună cu Primăria Orașului Deta organizează un eveniment caritabil pentru familiile nevoiașe din localitate, acesta urmând a avea loc la Centrul Cultural al orașului Deta. Evenimentul se numește ”De la Inimă la Inimiă”.

Printre participanții care și-au anunțat prezența la eveniment sunt artiștii: Rodica Olariu, Evanda, Ralisa, Raluca Modi & Band, Ciprian Micșa, Cristi Gog, Piticu, Sergiu Ciurariu, Loco Dj, Nicky Zarin, Nicoleta Delinescu, Miodrag, Alex Surdea, Ovidiu Ivancea, Paula Menga, Dana Rădneanțu, Ramona Roescu, Nelu Blidariu, Călin Toader, Deian Milovan, Marian Duțu, Adrian Petre, Narcisa Spiridon, Alexandra Iacob, Romario Nesa & Raul Stefoni.

Primăria Orașului Deta ajută la organizarea acestui eveniment în scop caritabil punând la dispoziție Centrul Cultural al orașului, pentru a fi gazda unuia dintre cele mai importante evenimente care se desfășoară aici, în 2014.

Proiectul ”De la Inimă la Inimă” este organizat cu precădere pentru familiile care au un venit foarte mic, care nu își permit să aducă un zâmbet pe fața propriilor copii în pragul Crăciunului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.