Parada-militară-de-1-Decembrie-165

Mii de timișoreni, cu sute de steaguri tricolore în mâini, au venit luni, de Ziua Națională a României, în fața clădirii Consiliului Județean Timiș, acolo unde a avut loc o fastuasă paradă militară unde cei prezenți au putut admira defilând câteva sute de soldați, polițiști, pompieri, polițiști de frontieră sau jandarmi, toți cu mijloacele din dotare, de departe cele mai ”atrăgătoare” fiind blindatele Armatei.

După intonarea Imnului național al României, au luat cuvântul, pe rând, președintele Consiliului Județean Timiș, Titu Bojin, primarul Timișoarei, Nicolae Robu, dar și prefectul județului Timiș Eugen Dogariu. Mesajul transmis de cel din urmă, a fost anunțat ca fiind mesajul primului-ministru al României, Victor Ponta, ceea ce a făcut ca o parte a mulțimii să huiduie la auzul numelui premierului. Pentru a vedea care au fost mesajele transmise de oficialități, urmăriți înregistrarea video de mai jos, acolo unde puteți vedea și cum a decurs defilarea militară.

Sărbătorirea Zilei Naționale a României nu s-a încheiat la Timișoara. Tot astăzi, puțin mai târziu, Piața Victoriei din capitala Banatului va fi gazda deschiderii Târgului de Crăciun de la Timișoara, dar și a aprinderii iluminatului de sărbători, moment care va fi făcut de primarul Nicolae Robu.

Programul zilei de 1 Decembrie 2014 continuă astfel:
– ora 17:00, inaugurarea Târgului de Crăciun și concert al fanfarei Timișoara Big Band;
– ora 17:30, aprinderea iluminatului de sărbători de către primarul Timișoarei, Nicolae Robu;
– ora 18:00, Hora Unirii, urmată de un spectacol ”Uniţi sub tricolor – în Banat la noi acasă” cu Ansamblul Timişul și mai mulți cântăreți de muzică populară (vezi AICI mai multe);
– ora 19:00, concert Andi Band;
– ora 20:00, concert Desant;
– ora 21:00, concert Proconsul;
– ora 22:00, foc de artificii.

Articolul precedentRazie a polițiștilor de la Secția 3 din Timișoara. Bilanțul după câteva ore, incredibil
Articolul următorDE VIS! Iluminatul de sărbători a fost aprins la Timișoara FOTO/VIDEO
Dacă nu dai dovadă de bun simţ te poţi trezi cu IP-ul blocat şi nu vei mai putea intra pe voceatimisului.ro Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Citeşte TERMENI ŞI CONDIŢII