Politia-Rutiera28

Duminică. 30 noiembrie 2014, poliţiştii Secţiei 3 Timişoara au desfășurat o acțiune de asigurare a unui climat de ordine şi siguranţă publică corespunzător, în vederea prevenirii activităţilor infracţionale şi creşterii vizibilităţii elementului poliţienesc, pe raza de competență a instituției. Razia a avut caracter preventiv-reactiv, iar acesteia i s-aualăturat oameni ai legii de la serviciile de ordine publică, poliţie rutieră şi investigaţii criminale. La activităţi au participat şi reprezentanţi ai Direcției de Sănătate Veterinară Timiş, Oficiului pentru Protecția Consumatorilor Timiş, dar şi inspectori din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Timiş.

Poliţiştii au acţionat pentru identificarea persoanelor pretabile la săvârşirea de infracţiuni stradale cu sau fără violenţă, identificarea persoanelor urmărite în temeiul legii, bunurilor ce pot proveni din săvârşirea de infracţiuni sau care pot să folosească la săvârşirea de infracţiuni, precum şi combaterea tuturor faptelor antisociale.

Oamenii legii au controlat 30 de unităţi comerciale, au legitimat peste 300 de persoane şi au verificat în baza de date peste 80 de autovehicule. Au fost aplicate 75 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 13.000 de lei şi confiscate, în vederea distrugerii, 90 de kg de carne.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.