AcasăStiriSocialZiua Naţională a României, marcată la Timişoara! Vezi aici programul manifestărilor

Ziua Naţională a României, marcată la Timişoara! Vezi aici programul manifestărilor

A fost stabilit programul dedicat Zilei Naționale a României! Manifestările dedicate zilei de 1 Decembrie vor avea loc în Parcul Central „Anton Scudier”, la Monumentul Ostaşului Român.

Astfel, de la ora 11.00 va fi prezentat onorul, după care va avea loc un scurt ceremonial religios şi se vor depune coroane, jerbe şi buchete de flori. Manifestările dedicaze Zilei Naţionale se încheie cu parada militară a Detaşamentul de Onoare, care va defila de la ora 11.30.

Toate evenimentele se vor desfăşura cu respectarea tuturor normelor cauzate de pandemie, astfel că la ceremoniile oficiale vor participa maximum 200 de persoane, însă doar dacă sunt vaccinate sau au trecut prin boală.

Accesul în perimetrul unde va avea loc ceremonialul va fi permis doar în baza Certificatului digital european COVID.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!
Ioana Danciu
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente