ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Nicolae Robu: „Cum își permite un jurist care a consumat etnobotanice în timpul serviciului să amenințe cu plângeri penale?!”

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Majorarea salariilor a tuturor celor șase direcții, cu excepția celei fiscale, a stârnit nemulțumiri mari în rândul angajaților acesteia, care au boicotat ultima ședință a Consiliului Local, totul transformându-se într-un balamuc cu aplauze și huiduieli. Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, crede că totul este un joc de cea mai joasă speță stârnit de PSD, iar faptul că angajații direcției fiscale au participat la acesta, îi descalifică total.

„Sunt supărat pe angajații Direcției Fiscale a Primăriei Timișoara pentru că au pus o presiune asupra Consiliului Local și asupra mea, să li se majoreze salariile în condițiile în care aveau mai mari deja decât ale altora care fac munci comparabile, aveau salarii sensibil mai mari, nu cu puțin mai mari. Faptul în sine, că și-au permis să vină și să facă scandal într-o ședință de Consiliu Local, ei fiind funcționari publici, îi descalifică”, a precizat primarul Timișoarei, Nicolae Robu.

În conformitate cu ordonanța de urgență nr. 27 din 2015, salariile bugetarilor pot fi mărite cu 12%, decizia fiind, desigur, la latitudinea administrației publice locale. Proiectul de mărire a salariilor a fost semnat de Alfred Simonis, Daniel Idolu, Radu Toancă și Ramona Olteanu (toți PSD), dar și de Ovidiu Ciuhandu (PNL), Bogdan Herzong și Flavius Boncea (independenți), dar nu a primit acceptul de la Serviciul Juridic din cauza faptului că „competența de majorare a salariilor de bază revine ordonatorului principal de credite, si nu consiliul local”, ordonatorul fiind primarul Nicolae Robu. „Nici nu au respectat prevederile legii care permit majorarea salariilor, nu obligă, și nu îndeplineau condițiile de majorare. Sunt nemulțumit de ce s-a întâmplat pe fondul faptului că diverși cetățeni sunt la rândul lor nemulțumiți că sunt ținuți la cozi ca să își plătească ceea ce trebuie, că nu au mai multe puncte în care să facă asta. Cred că trebuie să existe o preocupare mai mare pentru ca fiecare angajat public să servească nevoilor și intereselor cetățenilor. Doar după o prestație impecabilă se pot pretinde astfel de majorări de salarii, care trebuie să fie decente”, a mai spus Nicolae Robu.

Mai mult, primarul Timișoarei a spus că are cunoștință de cauză vizavi de unele mari neregularități pe care le-au făcut unii juriști. „Voi face o analiză la cele întâmplate. Cum își permite un jurist suspectat că a consumat etnobotanice la lucru să facă atâta agitație și să vină cu amenințări de plângeri penale?! Tot ce se întâmplă este o campanie a PSD-ului. Cei care au văzut ședința de consiliu au putut observa că era o punere în scenă a PSD cu aportul celor de al Direcția Fiscală. Ei trebuie să își vadă de lucrul lor, nu de jocuri de cele mai joasă speță”, a conchis primarul Timișoarei, Nicolae Robu.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore