ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Marius Craina, la inaugurarea OncoGen: „Medicina și cercetarea din Timișoara joacă în altă ligă, în Champions League” VIDEO

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Trecând peste momentul jenant de la inaugurarea OncoGen, în care personajele de pe scena politică timișoreană s-au îmbulzit pentru a capta atenția mass-media și pentru a-și însuși din meritele finalizării proiectului care a durat aproape o jumătate de deceniu, adevărații artizani ai acestei victorii a medicinei de pe Bega sunt medicii care au stat în spate. Printre aceștia, alături de echipa coordonată de prof. dr. Virgil Păunescu, se numără și directorul Spitalului Județean Timișoara, Marius Craina.

Înainte de calitatea și profesionalismul pe care le manifestă în meseria sa de medic, Marius Craina impresionează prin prestanță și implicarea sufletească de care dă dovadă în tot ceea ce face, în special în vindecarea pacienților săi. „Vreau să reafirm că sunt mândru de faptul că fac parte din colectivul Spitalului Județean Timișoara și din corpul didactic al UVB. Vreau să-l felicit pe domnul Virgil Păunescu, care a condus această realizare alături de echipa formată din doamnele Carmen Bunu Panaitescu, Gabriela Tănăsie și Mariana Sturza, dar și de inginerul Cosmin Munteanu, dar și pe ceilalți care s-au implicat. După cinci ani de zile putem să ne bucurăm de funcționalitatea centrului OncoGen”, a afirmat profesorul Marius Craina.

Directorul Spitalului Județean Timișoara consideră că data de 23 octombrie trebuie văzută ca și o sărbătoare pentru întregul corp academic al municipiului și îi invită la muncă pe colegii săi, pentru a salva cât mai multe vieți. „O echipă complexă, interdisciplinară, multidisciplinară a condus la finalizarea proiectului astfel încât putem spune că medicina și cercetarea din Timișoara joacă în altă ligă, în Champions League! În jur de 30 de cercetători își vor desfășura activitatea în Centrul de Cercetare OncoGen”, a conchis dr. Marius Craina.

[responsive_youtube

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore