Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

All Nightlong în Pod. Halloween la înălţime

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Sute de adepţi ai muzicii electronice s-au strâns încă de când porţile au fost deschise. Odată cu scurgerea timpului, valul de persoane a inundat curtea interioară, miezul nopţii prinzându-i pe mulţi dintre petrecăreţi afară, aşteptând.

Înăuntru te pierdeai în diversitatea de sunete deep-house ce învăluiseră tot podul. NTFO au vrăjit publicul până când s-a crăpat de zi.

Podul fostei fabrici se transformase, parcă, în platoul de realizare al unui film horror. Măşti, rochii, machiaje sângerânde, coroane, aripi, pălării toate se legau într-un ansamblu tipic „halloweenian”. Jocuri de lumini, jocuri de culori, jocuri de sunete te făceau să te pierzi şi să intri imediat în atmosferă.

„Vrăjitorii” de la bar nu au stat nicio clipă şi au preparat licori şi poţiuni pentru toate spiritele prezente în pod. Mulţumim organizatorilor pentru un eveniment reuşit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Skunk Anansie si Planet of Zeus, primele nume anunțate pentru Revolution Festival

După succesul primei ediții, la care au participat 12.000 de persoane, Revolution Festival revine...

Yaya Văliug face un party de „poezie”

Prima astfel de petrecere are loc sâmbătă, de la ora 23:00 şi poartă marca...

Timișoara e GATA pentru un PARTY de 72 de ore. Vezi cine face atmosferă

Joi, 18 iunie 2015, începând cu ora 23:00, la Timișoara demarează cel mai tare...