ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Noaptea minții! Actrița Ana Munteanu a fost înregistrată, ca la teatru, de colegii săi din USR+ și aruncată în groapa cu lei

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
La USR+ e ca la PSD! Nu e nicio diferență! Doar social-democrații obișnuiau să se mai înregistreze prin ședințele interne de partid și, în funcție de miză, își turnau colegii ”pe surse”, dându-i pe mâna jurnaliștilor. Acum, USR+ procedează, exact la fel, ca și PSD, mânat de aceeași dorință internă și sete de sânge, crezând că SACRIFICIUL, va aduce LINIȘTEA.

Absolut greșit! Semn că ”oamenii noi” – și aici ne referim strict la cei care au pus în scenă operațiunea definitivă de compromitere a Anei Munteanu – nu sunt altceva decât niște pesediști vopsiți. Fără caracter și fără niciun Dumnezeu! Dincolo de lașitatea actului și turnătoria în sine, chiar dacă scopul ”jertfei” este unul absolut lizibil, rămâne în discuție maniera ”de lucru” a USR+ Timiș.

Pentru orice om cu mintea limpede, e clar că Ana Munteanu, consilier local USR+, a greșit când a dat buzna, însoțită de jandarmi, în restaurantul Hotel Del Corso, cu aere de justițiară. Fără nicio îndoială, scopul actriței timișorene a fost unul nobil, dar maniera ”activistă” în care a făcut-o a fost absolut deplasată! Ceea ce i-a și atras mii de critici, cuvinte greu de reprodus, amenințări și alte sute de ironii și glumițe, total deplasate.

În loc să se oprească, pentru că finalitatea ”flagrantului” a fost ZERO BARAT, consilierul local USR+, sfătuit ”bine”, a continuat să-și justifice descinderea în forță de la Hotel Del Corso. Și, iarăși, și-a umplut pagina de Facebook de ”hate”, de înjurături, de amenințări și oferte deochiate.

Dar tot nu s-a oprit! Ieri, din nou, a continuat cu explicațiile și, iarăși, a încasat-o, în același mod devastator! Umilitor, chiar! Dovadă că Ana Munteanu n-are nicio treabă cu teoria bulgărelui de zăpadă, ci trăiește în filmul ei artistic!

Aseară, datorită circului monstruos, pe grupul intern de comunicare al USR+ Timiș, Ana Munteanu a încercat, din nou, să se justifice în fața colegilor. De această dată, nu în mod public, ci într-o ședință video, pe o platformă online, securizată. Dialogul online a durat circa 30 de minute și s-a încheiat, fix așa: ”Bine, o să închid. Noapte bună și gânduri bune. Horia, uite îți promit că nu dau share acestui live. Nu voi posta acest live și nici nu îl voi lăsa aici, pe pagina de membri, pentru că nu vreau să risc ca să fie publicat. Noapte bună”.

La fix 11 minute după închiderea sesiunii video, frica cea mai mare a Anei Munteanu s-a adeverit. Printr-un ”transfer” către o adresă de email de office, toată confesiunea consilierei locale a fost externalizată de către ”un spectator” userist spre un terț care, la rândul lui l-a trimis unei alte persoane de sex feminin care, mai apoi, a trimis-o unui contact din media!

Și de aici, până la viralizare, nu a mai fost decât un pas. Semn că Ana Munteanu știa bine ce zicea când și-a motivat ”live”-ul de la Hotel Del Corso: ”…de teamă că, ulterior acestei sesizări, se vor face presiuni asupra mea ca să renunț să comunic cele întâmplate în incinta acelui restaurant”.

Carantina, miză politică

În cele 30 de minute de ședință video, sesiune internă a USR+ Timiș, Ana Munteanu lasă impresia că e în fața unui pluton de execuție: plânge, oftează, suspină, regretă dar și dă dovezi de frustrare maximă! Cu o față, absolut răvășită și cu ochii umflați, consilierul local a încercat să le explice ”colegilor” săi că regretă că partidul a avut de suferit de pe urma acțiunilor domniei sale:

Decizia de a face acel live a fost greșită. Vreau de la început să știți că nu am luat această decizie de capul meu, singurică-singurică. Nu începeți acum să dați în stânga și în dreapta. La început, au fost câțiva oameni buni care au crezut că fac ceva bine și care au greșit crezând asta. Totul a pornit în seara de joi, când am realizat că această carantină nu poate fi o victorie pentru noi, dacă Poliția și Jandarmeria nu își fac treaba cu adevărat, orice ar face primarul sau prefectul, are zero efect. Nu scad paturile la ATI cu declarații politice. Atunci când am realizat asta, am înțeles că trebuie să facem ceva, în așa fel încât Poliția și Jandarmeria să nu ne mai pună bețe în roate. Oamenii tot ne trimiteau sesizări…”.

Bun, de aici se desprind două chestiuni, mari și late, care pleacă din gura Anei Munteanu. Prima, că a fost încurajată, în demersul de a face ”flagrantul” de la Hotel Del Corso, și de către alți colegi, cărora nu vrut să le dea numele.

Și a doua, o adevărată bombă, că toată acțiunea de carantinare a Timișoarei și a zonei metropolitane are o miză politică și de imagine pentru USR, lăsând să se înțeleagă că, în această notă, trebuie citită ”deschiderea” din locația privată, tocmai pentru ca impulsionarea autorităților, să schimbe cifrele carantinării și, astfel, lupta lui Dominic Fritz să fie una justificată și de succes!!! Noaptea minții!

Dovadă de frustare

Așa cum rezultă din proba video, aruncată ”pe surse” de ”colegii” de la USR+, Ana Munteanu dă, în continuare, dovadă de lipsă de imaginație, încercând să-i convingă pe ”spectatori” că Hotel Del Corso ceruse facilități din partea Primăriei Timișoara, deși locația e cu totul alta: berăria din Piața 700!

Între timp am aflat și cine este patronul acestui restaurant care, apropos, am aflat că o masa cu vită, nu știu de care, costă și 400 RON. Mă rog, acum, acest patron e plecat în China. Nu, în Kenia. Vânează crocodili! Ce să zic, m-am pus cu unul dintre oamenii care vânează mai mult decât crocodili. După care a fost acea decizie proastă de a merge acolo și de a le arăta oamenilor. Nu spune nimeni să nu-i ajutăm pe oamenii ăștia care vânează crocodili în Kenia. Nu mi se pare corect ca ceilalți, care nu au bani de avocat, nu au gura mare, nu au pile și relații să nu beneficieze de nimic. S-a luat decizia de a face acest live. Badiu, tu nu ai fost acolo! Am avut super-ghinionul ca în grupul ăla cu care am luat decizia, niciunul dintre noi, să nu fi zis: bă, stai puțin, s-ar putea să fie un bumerang! Nu e drept că el (patronul Hotel Del Corso) nu respectă regulile. Omul ăsta e unul dintre oamenii care au o mare influență în oraș, atât de mare încât Jandarmeria ar fi fost în stare să nu dea avertisment sau sancțiune acestui restaurant pentru că e genul ăla de om. În tura asta, cu ăștia ne-am pus! Vă spun lucrurile așa cum au fost, după care voi decideți. Pe bune, sunt după 48 de ore de….ceea ce meritam”.

Ce legătură are prețul stake-ului de vită sau că patronul vânează crocodili în Kenia, cu descinderea de la Hotel Del Corso, în afară de frustrare și de ura cu care o spune Ana Munteanu? Niciuna! În ce privește ”influența” în oraș a patronului de la Hotel Del Corso, Dan Dinu, e o balivernă. Da, omul e oarecum cunoscut, dar nu are nicio influență! Absolut niciuna!

Mea culpa

În filmulețul intern, pus la dispoziție prin amabilitatea ”colegilor” de la USR+ Timiș, Ana Munteanu recunoaște că ”a fost o mare greșeală” când a descins, cu Jandarmeria, la Hotel Del Corso, ”într-un mod absolut activist”.

Mi-e frică să merg pe stradă. Au apărut conturi de oameni care dau instrucțiuni despre ce să mi se facă, dacă sunt prinsă. Recunosc că mi-e frică. În același timp sunt conștientă că, dacă colegii mei din forurile superioare vor să se delimiteze sau să se dezică de gestul meu, e ok. Sunt absolut conștientă că dacă trebuie luate măsuri, trebuie luate. Poate că dacă filma și spuneam că am primit de la un cetățean, sigur nu se ajungea aici. Nu am vrut să fac rău. Regulile trebuie respectate de toată lumea, indiferent câte pile sau ce cojones ai. Apropo, ieri unii puneau story-uri pe Facebook din acel restaurant, ca să înțelegeți. Nu au avut nicio jenă să-și continue activitatea pentru că ei sunt mai presus de orice lege. A fost o prostie activistă. Dacă nu eram în partid, era super ok să fac asta pe cont propriu. Regret că a venit tot hate-ul ăsta spre USR și conștientizez că nu ne ajută, în perioada asta, când suntem huiduiți. Ok, ce să mai zic, am greșit și atât. Horia eu zic să te oprești și să ștergi clipul ăsta, până nu ajunge în presă. Am greșit că nu am cunoscut toți mafioții din oraș…”.

E funny că Ana Munteanu susține, totuși, că oamenii au continuat să pună story-uri din restaurant, concluzionând că restaurantul funcționează, în continuare fără nicio jenă când toată lumea știe că poți să execuți manevra, chiar și din sufrageria apartamentului, nu din incinta hotelului. Unde mai pui că unele story-uri puteau fi vechi, de când istoria, și urcate acum, doar că ”anti-activiștii” să facă bășcălie?!

Privire per ansamblu

E limpede încotro se îndreaptă cariera politică a Anei Munteanu. Spune mult și faptul că ”colegii” din USR+ au aruncat-o în groapa cu lei, distribuind filmulețul intern ”pe surse” către mass-media, ca să-i dea lovitura de grație. Doar PSD mai proceda așa! Până la urmă, dincolo de manipulări, povestea useristei și activistei Ana Munteanu se traduce, în cel mai fericit caz, cam așa:

”A fost odată ca niciodată o capră care avea trei iezi. Și o vulpe vicleană, ca toate vulpile! Ea umblase o noapte întreagă după hrană și nu găsise nicăieri. Făcându-se ziuă, vulpea a ieșit la vânat…și scufița roșie a complotat cu lupul”.

Totuși, ce e cu adevărat trist, e că actrița Ana Munteanu, în continuare, în ciuda tuturor evidențelor, mai crede că autoritățile statului sunt corupte și sunt la butonul ”mafiotului” și ”șmecherului” de Dan Dinu, proprietarul Hotelului Del Corso. Baliverne useriste tocmai pentru că, așa cum spune și consilierul local ”legea e valabilă pentru toți” iar dacă Jandarmeria a constatat că în locația privată, în care a dat buzna ”activista”, NU a fost încălcată legea, e bizar ca, să contești ”statul de drept”, fără nicio probă. Doar din vorbe!

Și, sincer, dacă legea ne-ar permite și nu am fi conștienți că am încălca protecția datelor private (GDPR), am publica tot filmulețul acțiunii, așa cum se derulează acesta pe camerele de supraveghere ale Hotelului Del Corso. Se vede clar, cine pe cine dirijează la ”flagrant” și, mai mult decât orice, se observă, fără drept de apel, că cei 4 ”flâmânzi” ai USR, coordonați de Ana Munteanu, sunt invitați să se înregistreze la cazare, așa cum au promis că o vor face, cu o zi înainte, când au făcut rezervarea de ”casă și masă”. Dar au tras de timp, sub pretextul că sunt obosiți de pe drum, fix, până a venit…activista cu jandarmul!

Până atunci, apropo de minunata ”fotografie” a consilierei useriste, cea cu ”moarte chiaburilor”, vorba celor de la Radio Erevan: ”Impresionat de entuziasmul cu care consiliera locală Ana Munteanu a luptat pentru a demasca elementele destabilizatoare, care întinează nobilele idealuri ale carantinei, venerabilul Mihai Șora i-a trimis un frumos cadou cu următorul mesaj <Și în tinerețea mea Ana și cu Dej, băgau spaimă în burgheji>”…

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

3 COMENTARII

  1. Dragi timișoreni ,de unde mama diavolului v-ați potcovit cu hidoșenia asta de consilieră usr? așa va trebuie dacă sunteți masochiști și vreți să experimentați voi tot ce este nou.Stiu mari actori romani care au dat mai multe examene pe bune pentru a intra la IATC, băbătia asta nu avea nici o șansă chiar dacă comisia de examinare era legată la ochi.daca o întâlnești noaptea într-un loc mai slab luminat ai șansa să faci un atac de cord sau să rămâi impotent pe viață.in afară că este mai urâtă decât moartea mai are și un suflet hain și hidos.patronul de restaurant unde s-au încercat,,flangarantul”ar putea obține în instanță bani frumoși de la băbăciune,ce ar liniști-o per toujours.apropo de când Jandarmeria română este in subordinea unui consilier usr?și în final le dedic multe plăcuțe suedeze usr in traducere multă mUE usr.succesuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore