Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

O tonă de CETINĂ de brad, confiscată de Poliția din Făget de la un șofer din Abrud

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

De Ziua Națională a României, pe 1 decembrie 2014, în jurul orei 20:00, poliţiştii au oprit, pentru control, un autoturism care circula pe DN 68 A, în localitatea timișeană Făget.

În urma controlului, poliţiştii au constatat că şoferul, un bărbat de 38 de ani, din Abrud, judeţul Alba, transporta 960 kg de cetină de brad, fără a deţine documente legale. Avizul de însoţire era completat cu cerneală simpatică, prezentând suspiciuni de falsificare.

Poliţiştii au procedat la aplicarea unei sancţiuni contravenţionale în valoare de 2.000 de lei conform Legii 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, iar întreaga cantitate de cetină a fost ridicată în vederea confiscării.

Totodată, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals în înscrisuri oficiale şi uz de fals.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare