ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

O tonă de CETINĂ de brad, confiscată de Poliția din Făget de la un șofer din Abrud

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

De Ziua Națională a României, pe 1 decembrie 2014, în jurul orei 20:00, poliţiştii au oprit, pentru control, un autoturism care circula pe DN 68 A, în localitatea timișeană Făget.

În urma controlului, poliţiştii au constatat că şoferul, un bărbat de 38 de ani, din Abrud, judeţul Alba, transporta 960 kg de cetină de brad, fără a deţine documente legale. Avizul de însoţire era completat cu cerneală simpatică, prezentând suspiciuni de falsificare.

Poliţiştii au procedat la aplicarea unei sancţiuni contravenţionale în valoare de 2.000 de lei conform Legii 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, iar întreaga cantitate de cetină a fost ridicată în vederea confiscării.

Totodată, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals în înscrisuri oficiale şi uz de fals.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore