ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Openville ÎNCEPE să prindă contur. Cum va arăta la final investiția de 220 de milioane de euro din inima Timișoarei

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Openville, orașul din inima Timișoarei, a cărui investiție făcută de Iulius Mall Management Group se ridică la suma de 220 de milioane de euro, a început astăzi să prindă contur. Ansamblul care va avea în interior și cea mai înaltă clădire din România, de 155 de metri, dar care va cuprinde și spații comerciale, 15 cinematografe, 20 de restaurante și spații verzi, urmează să fie finalizat la finele anului 2017, adică în aproximativ doi ani.

„Este o investiție uriașă care va da un plus consistent de valoare municipiului Timișoara și îl va face mai atractiv. Prin cele 16.000 de locuri de muncă ce se vor crea, se va asigura și o creștere la nivel de populație. Șomajul este aproximativ zero în momentul actual. Orașul va avea și stabilitate din punct de vedere economic și vor fi foarte mulți turiști care vor veni aici, ținând cont de valoarea sa de cel mai puternic pol comercial din această parte a Europei”, a declarat, entuziasmat, primarul Timișoarei, Nicolae Robu.

Edilul de pe Bega are toate motivele să fie bucuros de această investiție a celor de la Iulius Mall Management Group, care vor contribui și la realizarea inelului 2 de centură. „Municipalitatea Timișoara beneficiază de sprijin din partea investitorilor. O porțiune din acest nivel va fi amenajată pe un teren care e proprietatea investitorului, fiind cumpărat în acest sens, care va fi donată Primăriei Timișoara. La fel se va întâmpla și cu un corp de clădire. Valoarea totală a donațiilor este de 8 milioane de euro”, a specificat Nicolae Robu.

La finalul lucrărilor, Openville va avea nu mai puțin de 594.000 de mp, primele construcții urmând a fi începute în zona dinspre bulevardul Antenei, unde va fi o clădire de birouri. „Independent de această investiție mai avem în zonă lărgirea la patru benzi a trecerii pe sub calea ferată de sub strada Popa Șapcă, dar și un sens giratoriu în vecinătatea directă a Openville, pe bulevardul Antenei”, a declarat Nicolae Robu.

Primul concept al proiectului a fost creat de compania Jerde din SUA, una dintre cele mai mari case de arhitectură și planificare urbană la nivel mondial, iar adaptarea la condițiile actuale de piață și integrarea la linia urbanistică a Timișoarei au fost realizate de arhitectul Radu Mihăilescu. Una dintre cele mai așteptate construcții pare a fi parcul ce se va întinde pe o suprafață de 55.000 de mp și care va fi dotată cu nenumărate fântâni arteziene, locuri de joacă, patinoare, carusel și peste 1.000 de arbori maturi, dar și 20.000 de arbuști.

3.750 de locuri de parcare va avea proiectul Openville, din care Iulius Mall va fi parte integrată.

[responsive_youtube

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore